Libnet.ro
UNICEF

23:30

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechea romana Irina Begu/ Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 15, s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al. continuă pe Antena3

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara.

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,.

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

Irina Begu, eliminata de o jucatoare de pe locul 204 WTA in primul tur la Wimbledon

Irina Begu, locul 37 WTA, a fost eliminata, luni, de sportiva britanica Katie Swan din Marea Britanie, locul 204 WTA, in primul tur la turneul de la Wimbledon.

Irina Begu, invinsa in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa fara drept de apel de Katie Swan 19 ani), cu 6-2, 6-2, luni, in prima runda a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )