Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Sora, despre incendiul de la un bloc din Capitala: in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Nu uitati de Colectiv

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora, despre incendiul de la un bloc din Capitala: in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Nu uitati de Colectiv

Filosoful Mihai Sora a scris duminica dimineata pe contul sau de Facebook, referitor la incendiul de la un bloc din Sectorul 5 din Capitala, ca in Romania coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii, iar astfel suntem nevoiti sa pronuntam zilnic propozitia se putea si mai rau. continuă pe Adevărul

Coruptia ucide, nenoroceste vieti. Mihai Sora, despre incendiul din blocul din Capitala

Mihai Sora a sustinut, referitor la incendiul ce a cuprins un bloc din Capitala, ca, in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Un bloc a ars ieri in Bucuresti.

Mihai Sora, dupa ce un bloc din Sectorul 5 a ars: n Romnia, coruptia ucide, nenoroceste vieti

In Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii: cu sufletul, cu nervii si destinul lor cu tot, scrie pe pagina sa deFacebookfilosoful Mihai Sora dupa ce un bloc din Sectorul 5 din Capitala a ars aproape in totalitate.

Mihai Sora, FALS in ACTE! A vrut sa isi ia bilete de avion, dar nu a putut bifa anul nasterii: Formularul nu-i accepta decat pe cei nascuti dupa 1918...

Filosoful si scriitorul Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost pus intr-o situatie delicata. El relateaza ca a vrut sa isi cumpere bilete de avion, dar in formularul pe care trebuia sa il completeze.

O fetita de sase ani, abuzata sexual in scara unui bloc din Deva

O copila de sase ani a fost abuzata sexual in scara unui bloc din municipiul Deva. Oamenii legii fac cercetari pentru identificarea agresorului. Mama fetitei a reclamat la Politie.

ADIRU: Sectorul 4, un pol fierbinte in piata imobiliara din Capitala cu 72 de proiecte rezidentiale

Sectorul 4 dispune de cel mai mare numar de proiecte noi rezidentiale din Capitala, aflate la vanzare sau in curs de constructie, comparativ cu celelalte zone administrative din Bucuresti, potrivit unui raport al Imobiliare. ro, aferent celui de-al.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala; trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mandarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din Sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mansarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Aproximativ 284.000 de elevi si prescolari din Capitala incep luni cursurile anului scolar 2018-2019

Aproximativ 284. 000 de elevi si prescolari din Bucuresti incep luni cursurile anului scolar 2018-2019. Dintre acestia, potrivit planului de scolarizare, 250. 819 elevi si prescolari sunt in invatamant de stat si aproape 34. 000 in invatamantul particular.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )