Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mircea Badea: Am dat-o in judecata pe Laura Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Am dat-o in judecata pe Laura Codruta Kovesi

Mircea Badea a povestit, miercuri, la in gura presei cum a descurs si care a fost deznodamantul procesului in care a dat-o in judecata pe Laura Codruta. continuă pe Antena3

E OFICIAL! LAURA CODRUTA KOVESI, REVOCATA DIN FUNCTIA DE PROCUROR SEF AL DNA! Tudorel Toader, tocmai a facut ANUNTUL. Romania, DIVIZATA! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut in cadrul prezentarii unui Raport privind activitatea manageriala a sefului DNA pentru.

Cand pleaca Laura Codruta Kovesi de la DNA. Kelemen Hunor, declaratie-soc

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat sceptic fata de posibilitatea ca propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa fie pu.

Sibiu: Aproape 100 de persoane au iesit in strada sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi

Aproape 100 de oameni au iesit joi seara in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, la un protest spontan, de sustinere a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, sibianca Laura Codruta Kovesi, scrie Agerpres.

VIDEO Sibiu: Aproape 100 de persoane au iesit in strada sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi

Aproape 100 de oameni au iesit joi seara in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, la un protest spontan, de sustinere a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, sibianca Laura Codruta Kovesi, scrie Agerpres.

Conditiile in care poate fi revocata Laura Codruta Kovesi, dupa raportul ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei va prezenta, joi, un raport privind activitatea manageriala la DNA, in urma caruia ramane de vazut daca va anunta si o decizie referitoare la procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. In situatia in care tot mai multe voci din.

Viorica Dancila: Nu pot sa va raspund ce propunere va face maine ministrul Justitiei in legatura cu Laura Codruta Kovesi

Nu pot sa va raspund. Justitia trebuie sa fie independenta. Trebuie sa vedem raportul ministrului, nu am avut nici o discutie despre acest aspect. Nu pot sa va raspund, vom vedea chiar maine. Trebuie sa lasam justitia sa-si faca datoria. Cred ca asa e corect si ce se intampla acum in Romania, faptul ca nimeni nu intervine, e un lucru bun. As vrea ca toti cetatenii din Romania, indiferent de functie, sa respecte directiva UE care statueaza prezumtia de nevinovatia, a declarat miercuri premierul Dancila cand a fost intrebata daca ministrul Justitiei va cere maine revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, reclamati la Consiliul pentru Combatarea Discriminarii pentru niste penali si festivalul inculpati disperati (VIDEO)

Declaratiile facute de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in conferinta de presa de miercuri, respectiv cele ale presedintelui Iohannis de jos, vor fi cercetate de catre Consiliul National pentru Combaterea.

Augustin Lazar: Activitatea DNA este una eficace, iar procurorul-sef, Laura Codruta Kovesi, lucreaza in cadrul legii

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat in cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI ca nu exista niciun motiv pentru revocarea lui Kovesi de la sefia DNA. in opinia procurorului general institutiile expuse precum DNA sau DIICOT sunt criticate in contextul finalizarii unor dosare importante.

Cum poate fi revocata Laura Codruta Kovesi din functie

Ministrul justitiei a precizat ca propunerea de revocare va merge la sectia de procurori a CSM, care.

Tudorel Toader face anuntul anului. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Tudorel Toader prezinta astazi un Raport privind activitatea manageriala la DNA, care contine evaluarile procurorilor-sefi de la DIICOT, DNA si Parchetul General. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )