Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momentul in care un Polar Express a fost scos din depou in pregatire pentru sarbatorilor de iarna (VIDEO)

B1 B1,
Momentul in care un Polar Express a fost scos din depou in pregatire pentru sarbatorilor de iarna (VIDEO)

Compania americana Union Pacific a scos din muzeul propriu un tren cu aburi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Trenul nu a fost, insa, pus sa tragavagoane de pasageri, ci de. continuă pe B1

Momentul in care un Polar Express a fost scos din muzeu in pregatire pentru sarbatorile de iarna (VIDEO)

Compania americana Union Pacific a scos din muzeul propriu un tren cu aburi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Trenul nu a fost, insa, pus sa tragavagoane de pasageri, ci de.

Accident dramatic in Botosani! A murit dupa ce a fost lovita din plin de un autocar, chiar pe trecerea de pietoni. Era oprit cu roata pe biata femeie

O femeie, care traversa pe la trecerea de pietoni, a lovita de un autocar joi dimineata, in Botosani. Femeia de 71 de ani a fost transportata de urgenta la spital, potrivit.

Trei batrani de peste 80 de ani au fost ucisi din greseala. Criminalul a crezut ca erau pedofili!

Un tanar bolnav de schizofrenie a ucis trei batrani de peste 80 de ani, pe care i-a crezut pedofili. Anthony Payne 80 de ani) si gemenii Dick si Roger Carter 84 de ani), i-au cazut victima tanarului. El.

Trei batrani de peste 80 de ani au fost ucisi din greseala. Cu cine i-a confundat criminalul

Un tanar bolnav de schizofrenie a ucis trei batrani de peste 80 de ani, pe care i-a crezut pedofili. Anthony Payne 80 de ani) si gemenii Dick si Roger Carter 84 de ani), i-au cazut victima tanarului. El.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Primarul din Turda a fost exclus din PSD. Edilul a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene

Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza repetatelor incalcari ale statutului. Surse din partid sustin insa ca decizia a fost luata ca urmare a votului pentru Guvernul Orban dat de parlamentarul Cristian Burciu, din zona. Municipalitatea din Turda este cunoscuta dupa ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finantarea a 19 proiecte, potrivit Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: O sectie de vot de la Savona, Italia, a fost mutata din cauza codului rosu de inundatii

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost mutata ca urmare a unei situatii de forta majora - cod rosu de inundatii, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, printr-un comunicat transmis astazi, informeaza Agerpres.

Situatie inedita la prezidentiale. O sectie de vot a fost mutata din cauza codului rosu de inundatii

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Toma Petcu, fost ministru al Energiei in Guvernul Tudose, a anuntat ca il va sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook. Ieri, 21.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )