Libnet.ro
UNICEF

19:15

Momentul producerii seismului din Turcia. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar un mini-tsunami s-a produs pe insula greceasca Samos (VIDEO)

B1 B1,
Momentul producerii seismului din Turcia. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar un mini-tsunami s-a produs pe insula greceasca Samos (VIDEO)

Un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter a avut loc in Marea Egee vineri, la orele pranzului, la cativa zeci de kilometri de orasul turc Izmir si de insula elena Samos. Potrivit ministrului de. continuă pe B1

Momentul producerii seismului din Turcia. Mai multe cladiri s-au prabusit, iar un mini-tsunami a lovit insula greceasca Samos (VIDEO)

Un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter a avut loc in Marea Egee vineri, la orele pranzului, la cativa zeci de kilometri de orasul turc Izmir si de insula elena Samos. Potrivit ministrului de.

Cutremur puternic in Turcia: Mai multe cladiri s-au prabusit (VIDEO)

Un seism de 7 grade pe scara Richter s-a produs, vineri, in Marea Egee, acesta resimtindu-se puternic atat in Grecia, cat si in Turcia. Mai multe cladiri s-au prabusit in Izmir, al treilea cel mai mare oras.

VIDEO Momentul producerii seismului din Turcia, surprins de un tanar. Cutremurul a durat zeci de secunde

Momentul cutremurului puternic, cu magnitudinea 7, produs la 17 kilometri in largul Turciei a fost surprins de camera de filmat a unui tanar care facea live-streaming. Seismul a durat zeci de secunde.

Cutremur puternic in vestul Turciei: S-a resimtit de la Istanbul la Atena. Mai multe cladiri s-au prabusit in Izmir. A fost un seism foarte mare, cu greu am putea avea altul mai mare (FOTO si VIDEO)

UPDATE, 30 octombrie, ora 15. 17: Centrele seismologice internationale au anuntat ca seismul produs in Marea Egee a fost de 7 grade pe scara Richter. Autoritatea turca pentru administrarea dezastrelor si.

Cele mai frumoase locuri din Turcia. 19 destinatii dintr-o tara plina de frumuseti

Turcia este o tara situata pe doua continente: 97% din suprafata acesteia se afla in Asia, iar un procent de numai 3 % se afla in Europa. Peisajul acesteia cuprinde plaje si munti. Aceasta a fost mereu ca o poarta de acces dintre Europa si Asia. 19 destinatii frumoase din Turcia Faptul ca este un .

STUDIU: Vom avea tot mai multe pandemii daca nu avem grija de natura

Pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid, vor produce mai multe pagube economice si vor ucide mai multe persoane decat maladia COVID-19 daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen care duce la.

De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie, chiar daca Alex Bodi a batut-o de mai multe ori

S-a aflat motivul pentru care Bodi nu a fost niciodata reclamat la politie de catre Bianca Dragusanu, desi aceasta a luat in doar doi ani de relatie, mai multa bataie decat a luat in toata viata. De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie Cu cateva saptamani in urma, Bianca a .

Atentionare meteo: Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe judete din tara. Care sunt zonele vizate

Meteorologii ANM au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben. Cinci judete din Romania sunt vizate de un Cod galben de ceata, iar alte patru judete de Cod galben de vant puternic. De asemenea,.

Atac cibernetic in Romania. Mai multe institutii, afectate de malware-ul de tip bancar Emotet

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a anuntat joi ca mai multe entitati publice si private din Romania au fost puternic afectate atacuri succesive cu malware-ul de tip ba.

Mai multe persoane in pericol, dupa ce o cladire monument istoric s-a prabusit in zona Unirii din centrul Capitalei. Ce se intampla acum

O parte dintr-o cladire parasita din centrul Bucurestiului, care este monument istoric, s-a prabusit miercuri seara. Doua autospeciale au ajuns la fata locului. Cladirea din zona Unirii s-a prabusit, iar mai multe persoane au fost evacuate Incidentul a avut loc pe strada Iuliu Barasch, in zona Unirii, langa Teatrul Evreiesc de Stat. Echipele de interventie .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )