Libnet.ro
UNICEF

15:31

Motivul pentru care Pedro Sanchez pleaca mai deverme de la summit-ul de la Sibiu. intreaga delegatie paraseste Romania

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Pedro Sanchez pleaca mai deverme de la summit-ul de la Sibiu. intreaga delegatie paraseste Romania

Premierul Spaniei a plecat mai devreme de la summit-ul de la Sibiu si a ridicat semne de intrebare cu privire la motivul pentru care a trebuit sa se intoarca de urgenta in tara. Alaturi de el, a plecat intreaga delegatie a Spaniei, pentru a fi alaturi de familia unui important membru al Partidului Socialist, care [] . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Motivul pentru care Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca sa mute o nunta

Becali a anuntat ca fata sa cea mai mare, Teodora, 24 de ani, se va marita, iar nunta a fost stabilita pentru luna octombrie. Gigi Becali a dorit sa aiba in toamna, cand fata lui, Teodora, se marita, o.

Motivul pentru care copilul Ducilor de Sussex nu va avea niciun titlu regal

Printul Harry si Meghan Markle, duce si ducesa de Sussex, l-au prezentat public pentru prima oara pe fiul lor, miercuri. Vedeti imaginile cu noul membru al familiei regaleaici. Baietelul.

Faze tari: Motivul pentru care 15 oi au fost inscrise la scoala, in Franta; Un post de politie din Paris, inchis din cauza unei invazii de purici; Faza de cascadorii rasului in curtea bisericii. Credinciosi, plesniti peste ochi cu aghiasma

Ce a patit o vloggerita care le-a promis fanilor ca va manca o caracatita vie. O tanara vloggerita, cunoscuta sub numele de. Un politist din Tanzania si-a platit prietenul sa-i lase sotia insarcinata. Barbatul a incheiat o intelegere cu un.

Motivul pentru care 15 oi au fost inscrise la scoala, in Franta

Parintii din satul francez Crets en Belledonne au inscris in mod simbolic 15 oi la o scoala primara pentru evitarea inchiderii unei clase din cauza numarului insuficient de scolari, relateaza marti AFP. El.

Motivul neasteptat pentru care o sectie de politie a fost inchisa. Erau peste tot

Motiv incredibil pentru care o sectie de politie din Paris a fost inchisa. Sectie de politie inchisa pana la noi decizii, scrie pe un afis pus pe usa din fata a sectiei din arondismentul 19 al.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru toata saptamana 13-19 mai. Berbecii isi accelereaza ritmul vietii, Racii primesc greu finantari

Cunoscutul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 13 - 19 mai 2019. HOROSCOP BERBECIn urmatoarea perioada, ritmul vietii dumneavoastra se va accelera. Veti.

Plafonul veniturilor celor aflati in concediu de crestere a copilului pentru care nu se suspenda plata indemnizatiei a fost majorat

Plafonul veniturilor realizate de o persoana aflata in concediu pentru cresterea copilului pentru care nu se suspenda plata indemnizatiei a fost majorat la 6. 250 de lei/an, potrivit unui document aparut recent in Monitorul oficial. Actul normativ modifica procedura de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani sau pana la varsta de 3 ani pentru copilul cu handicap. Vezi aici legea aparuta in Monitorul Oficial.

Katie Holmes si Jamie Foxx, prima aparitie in calitate de cuplu: Tom Cruise, motivul pentru care actorii si-au ascuns relatia sase ani

Dupa aproape sase ani in care au incercat sa-si tina relatia secreta, actorii Katie Holmes si Jamie Foxx au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment. Se pare ca vedetele au fost nevoite sa se ascunda pana acum din cauza unei clauze stipulate in divortul actritei de Tom Cruise.

Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Iubita lui Radu Mazare a fost si ea luata la intrebari de autoritatile din Madagascar, dupa ce fostul primar al municipiului Constanta a fost arestat. Iubita lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, a fost chemata la o sectie de politie din Madagascar pentru a fi audiata. Ea a fost pusa pe lista suspectilor autoritatilor locale dupa [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )