Libnet.ro
UNICEF

10:16

A murit autorul celui mai rapid hat-trick din istoria fotbalului (FOTO)

B1 B1,
A murit autorul celui mai rapid hat-trick din istoria fotbalului (FOTO)

Tommy Ross, autorul celui mai rapid hat-trick din istoria fotbalului, a murit la varsta de 71 de ani, informeaza BBC. in 1964, Ross a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a marcat trei goluri. continuă pe B1

A facut amor cu doua femei mai multi ani la rand. Ce s-a intamplat recent in viata celui mai norocos barbat din lume. Este minunat!

Povestea de viata a unui barbat din Marea Britanie pare desprinsa din filme. Adam Lyons a fost denumit, pe buna dreptate, cel mai norocos barbat din lume. in varsta de 36 de ani,.

Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

Peste 15% dintre romani s-ar muta la Cluj-Napoca, datorita calitatii vietii. Potrivit un studiu al Bancii Mondiale, Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania, urmat de Timisoara si.

Cele mai lungi zboruri din lume in 2017

Cele mai lungi zboruri din lume depasesc 14. 000 de km in mai putin de 17 ore. Conexiunile sunt ingrozitoare, dar si sa stai asa de multe ore intr-un spatiu inchis, cu sute de persoane, isi are propriile taxe asupra mintii si corpului. Din fericire,.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Cel mai vechi calculator din lume: cum era folosit de civilizatiile antice

Cel mai batran calculator din lume are o vechime mai mare decat ne-am fi asteptat si ar fi influentat evolutia civilizatiilor antice. Desi acesta nu se ridica la nivelul performantelor unui calculator digital, el a avut totusi o insemnatatedestul de mare in timpul Greciei Antice, acum mai mult de 2000 de ani. Sub greutatea apei, [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )