Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Estimarea mea e ca datoria totala a Primariei Capitalei e de patru miliarde de lei Proiectele Primarului General ales pentru Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Estimarea mea e ca datoria totala a Primariei Capitalei e de patru miliarde de lei Proiectele Primarului General ales pentru Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, vorbeste miercuri seara, pentru B1 TV, despre campania electorala recent incheiata, lupta lui pentru PMB si planurile sale pentru Bucuresti, odata ce isi va. continuă pe B1

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

Nicusor Dan anunta un audit la Primaria Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca in termen de o saptamana de la in.

Firea, intrebata daca face un pas in spate: Ca am dublat scorul partidului in Bucuresti? Abia astept intalnirea lui Nicusor Dan cu caracatita mea

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, sustine ca nu are motive sa faca un pas in spate din conducerea PSD in urma rezultatului, intrucat scorul politic al partidului a fost dublat.

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Pana pe 27 septembrie, in biroul Primariei Generale a Capitalei a stat Gabriela Firea. De saptamana viitoare scaunul de primar va fi ocupat de Nicusor Dan. Exista comparatii intre cei doi, comparatii ce vom incerca sa vi le aducem la cunostinta. Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei Gabriela Firea a ocupat scaunul .

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )