Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan, in PNL dupa alegeri? Raspunsul primarului ales la intrebarea momentului

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, in PNL dupa alegeri? Raspunsul primarului ales la intrebarea momentului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns in fata sediului Partidului National Liberal unde a si a anuntat daca va intra in PNL, dupa ce a fost invitat sa participe la sedinta conducerii partidului. continuă pe Antena3

Cate voturi a obtinut Nicusor Dan la ultimele alegeri locale. PSD l-a umilit de fiecare data

Azi, 27 septembrie 2020, romanii ies la vot pentru a isi alege noii primari pentru urmatorii 4 ani. Tot azi se voteaza si componenta consiliilor locale. in Bucuresti, lupta este stransa intre actualul primar si un vechi candidat care si-a mai incercat norocul si in trecut. Azi vorbim despre cate voturi a obtinut Nicusor Dan .

Sedinta cu demisii la PNL dupa alegeri. Liderii care au anuntat ca se retrag de la sefia organizatiilor

Rezultatele slabe la locale lasa organizatiile PNL fara sefi. Sapte lideri din teritoriu si-au depus mandatul in sedinta conducerii PNL de miercuri dimineata. De altfel, Lovovic Orban le-a cerut celor care au avut un scor de sub 27% sa se retraga de la sefia organizatiilor.

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul cu pantoful. M-a oprit sotul la timp

Gabriela Firea sustine ca in prima emisiune televizata cu Nicusor Dan in postura de Primar General ales s-a enervat atat de tare din cauza declaratiilor facute de castigatorul alegerilor, incat a vrut sa.

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan.

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul cu pantoful. M-a oprit sotul la timp

Gabriela Firea sustine ca in prima emisiune televizata cu Nicusor Dan in postura de Primar General ales s-a enervat atat de tare din cauza declaratiilor facute de castigatorul alegerilor, incat a vrut sa.

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Nicusor Dan participa la sedinta conducerii PNL: Am venit sa-mi reafirm parteneriatul cu PNLpentru ca este un partid care m-a sustinut puternic in aceste alegeri locale (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, participa, miercuri, la sedinta conducerii PNL, in care liberalii analizeaza rezultatul alegerilor locale si urmeaza sa stabileasca politica de aliante la nivelul.

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca .

Nicusor Dan, despre acuzatiile Gabrielei Firea: A fost o campanie absolut murdara impotriva mea (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei a oferit o serie de declaratii in cursul zilei de miercuri, prezent la sediul PNL din Bucuresti. Candidatul sustinut de Partidul National Liber si de USR PLUS la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )