Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noapte de groaza pentru o fata din Iasi. Fostul iubit a batut-o si l-a taiat cu sabia pe actualul ei concubin

Adevărul Adevărul,
Noapte de groaza pentru o fata din Iasi. Fostul iubit a batut-o si l-a taiat cu sabia pe actualul ei concubin

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui conflict conjugal. Un barbat eliberat din inchisoare in urma cu doi ani, fostul iubit al uneia dintre victime, a intrat in casa peste aceasta si peste actualul ei iubit, provocandu-le rani grave. Actualul concubin al fetei a fost lovit cu o sabie in cap. continuă pe Adevărul

Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Un barbat din Iasi, care a intrat, impreuna cu alti doi complici, cu cagule pe fata, sa fure seiful cu bani din Primaria Tibana, a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii intr-o institutie a autoritatii locale jefuite, transmite Mediafax.

Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator. Uluitor ce viteza avea in momentul impactului

Drumurile tarii, la inceput de an, se pare ca a mai facut o victima. Din cauza vitezei si a neadaptabilitatii la conditiiile de trafic, un tanar de 29 de ani a decedat intr-un accident de masina. Un tanar din Iasi a murit intr-un accident rutier infiorator Tragedia s-a intamplat in Lunca Cetatuii, in Iasi, marti .

Un barbat din Iasi a sunat la 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Descoperirea socanta facuta ulterior de oamenii legii

Un barbat din Iasi a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Ulterior, politistii au constatat ca era un anunt fals si ca femeia era decedata de sapte ani.

Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului din judetul Arges, in care si-au pierdut viata doua persoane. Fostul ministru al Finantelor in guvernarea USL a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din .

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care au murit doi oameni A refuzat sa dea declaratii procurorilor

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa de catre procurorii Parchetul Tribunalului Arges in cazul accidentului rutier in care a fost implicat in 26 decembrie si care s-a soldat cu decesul a doua persoane, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Catalin Arsene. Cum explica Daniel Chitoiu ca dupa ce a iesit din masina pe picioare, dupa accident, a fost luat de acolo cu targa: Mi-am revenit in momentul acela El a fost audiat la Parchet.

Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Celebrul actor Leonardo DiCaprio va face o donatie uriasa unei organizatii care se ocupa cu combaterea incendiilor din Australia. Cu ce suma va contribui actorul pentru salvarea victimelor care au avut de suferit in urma incendiului? Leonardo DiCaprio da o mana de ajutor victimelor din Australia. Suma uriasa pe care a donat-o Actorul premiat cu .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

Un barbat din Iasi a sunat la 112 sa anunte ca si-a omorat mama, insa femeia era moarta de sapte ani. Ce a urmat

Un barbat din satul Ciorani, comuna Belcesti, judetul Iasi, a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca si-a omorat mama.

Fostul ministru Chitoiu, urmarit penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat

Fostul ministru Daniel Chitoiu, lider ALDE, este urmarit penal in dosarul accidentului in care a fost implicat la sfarsitul anului trecut si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. Chitoiu s-a aflat joi la Parchetul Tribunalului Arges, pentru a fi audiat, insa a refuzat sa faca declaratii. El a negat, la iesirea de la audieri, ca ar fi vorbit la telefon in timp ce se afla la volan, informeaza, News. ro.

S-A AFLAT totul! Incredibil, CATI BANI au primit Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu pentru ROLURILE din filmul LICEENII

Celebrul film Liceenii este unul dintre cele mai apreciate filme romanesti. Doi dintre cei mai populari actori, Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. au fost extrem de indragiti de romani, mai ales pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )