Libnet.ro
UNICEF

12:30

O noua drama in lumea muzicii populare: Din pacate este vorba de indragita artista Cornelia Catanga...

B1 B1,
O noua drama in lumea muzicii populare: Din pacate este vorba de indragita artista Cornelia Catanga...

Cantareata Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am trecut. continuă pe B1

SOC: Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem! O veste teribila loveste lumea vedetelor: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri despre perioadele extrem de grele din viata ei, cand s-a confruntat cu depresia. Aceasta a declarat ca, la un moment dat, a ajuns in punctul in care.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare, iar in ajutorul ei a venit Alexandru Arsinel. insa, cantareata a anuntat ca, recent, in.

SOC in sport! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba despre cel mai celebru portar din Romania....

Rica Raducanu, in varsta de 72 de ani, a vorbit despre problemele lui de sanatate, acesta fiind diagnosticat cu apnee. Fostul portar al Rapidului a afirmat ca medicii l-au avertizat ca exista pericolul sa.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Cunoscutul actor Marian Ralea are o suferinta profunda creata fix de iubirea sa, teatrul si cariera de actor. Acesta a marturisit ca iubeste copiii enorm si si-ar fi dorit sa aiba si el, insa dragostea.

Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Da, din pacate e adevarat... Ce se intampla in ultima vreme in casnicia dintre Andra si Catalin Maruta: Nimeni n-ar fi banuit asa ceva!

Catalin Maruta a declarat ca, in ciuda faptului ca sunt persoane publice, nu este nicio diferenta intre ei si alte persoane. Noi doi suntem persoane publice. Niste persoane care au norocul sa apara.

VIDEO Trenul care aduce ieseni la mitingul PSD din Bucuresti este decorat cu mesaje precum: Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim ct ascultati

Trenul care ii aduce sambata pe simpatizantii PSD din Iasi la Bucuresti pentru mitingul social-democratilor are lipit pe geamuri mesaje precum Vrem Guvernul Romaniei, nu Guvernul meu, Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim cat ascultati si Mai multi bani in buzunare, nu erori judiciare. PotrivitG4Media, doua dintre cele sapte vagoane ale trenului sunt ocupate de cei care merg la miting, la urcare fiind intocmite liste de prezenta.

Si-a facut o fotografie cu blit si a observat ca doar unul din ochi este rosu. Ce descoperire socanta a facut apoi

O simpla fotografie iti poate schimba viata. Cu siguranta ai observat si tu asta: in toate fotografiile facute pe intuneric, cu blit, ochii persoanelor din cadru sunt intotdeauna rosii. Culoarea rosie este data.

Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Libida sau Ibida dupa alte surse) este un oras antic roman, care se gaseste nu in Italia sau cine stie unde aiurea ci in ciuda numelui exotic chiar in Romania, undeva in podisul Babadag, in Dobrogea. Cetatea.

Moment istoric in fotbal: Cel mai bogat om din lume este implicat

Compania Amazon, detinuta de cel mai bogat om din lume Jeff Bezos, a achizitional 2 pachete ramase din drepturile de televizare a meciurilor din Premier League. Acesta este pentru prima data in istoria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )