Libnet.ro
UNICEF

10:45

O noua sectie ATI la Spitalul Judetean Neamt. Pacientii COVID, in stare critica, tratati doua etaje mai sus fata de locul incendiului

B1 B1,
O noua sectie ATI la Spitalul Judetean Neamt. Pacientii COVID, in stare critica, tratati doua etaje mai sus fata de locul incendiului

Spitalul Judeteande Urgentadin Piatra Neamtprimestedin nou pacientiinfectaticu COVID-19, in stare grava. Unitatea medicala are de vineri onoua sectie de Terapie. continuă pe B1

Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt va functiona temporar in cladirea Nefromed, anunta autoritatile locale

In urma tragediei de la spitalul judetean din Piatra Neamt, din 14 noiembrie, cand mai multi pacienti si-au pierdut viata intr-un incendiu devastator, autoritatile au mutat sectia de Terapie Intensiva in cladirea Nefromed, relateaza G4media.

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana.

Barbat de 71 de ani, decedat in Spitalul Judetean Buzau in urma infectarii cu SARS-CoV-2

Judetul Buzau se confrunta, in continuare, cu zeci de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, dar inregistreaza si un nou deces. Este vorba despre un barbat de 71 de ani care s-a prezentat la Spitalul Judetean Buzau cu probleme respiratorii, iar ulterior a fost confirmat cu SARS-CoV-2.

Noi informatii despre starea medicului grav ranit in incendiul de la spitalul din Neamt

Medicul Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si care este spitalizat in Belgia, e in continuare intubat, conform Ministerului Sanatatii.

SIBIU Directorul demisionar al Spitalului Judetean va trata, de astazi, pacientii COVID-19 la Spitalul CF

Medicul Liliana Coldea, care a demisionat, ieri, din functia de director al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, s-a intors, de astazi, ca medic la Spitalul General CF Sibiu, unde sunt tratati doar pacienti cu COVID-19, a declarat, pentru Agerpres, managerul unitatii, Horatiu Cojocaru.

Luptatorul mort in iadul de la Sectia ATI. Mircea Covatariu, condus de sportivi si revolutionaripe ultimul drum

In incendiul catastrofal de la Spitalul Judetean Neamt a decedat si Mircea Covatariu, fost antrenor si sportiv de performanta la Radauti, Constanta si Dinamo Bucuresti.

Spitalul Judetean de Urgenta Suceava nu mai are paturi libere la ATI de 5 zile consecutive

Situatie critica la Suceava, judet ce a fost pol al pandemiei de coronavirus in Romania, in primavara. Unitatea ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava nu are niciun pat liber, miercuri,.

Conducere militara la spitalul judetean dintr-o localitate cu foarte multe cazuri de COVID-19

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infec.

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, diagnosticat cu COVID-19, a murit: Este al treilea medic din Hunedoara care a decedat dupa infectarea cu coronavirus

Un medic de la sectia de Medicina Interna a Spitalului Judetean de Urgenta Deva a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre medicul Sabina Viorica Ileana Moca, specializata in medicina ge.

Dupa DSP, si Spitalul Judetean Sibiu va avea conducere militara (surse)

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infectionist, care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Galati, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse oficiale. Sibiul este singurul judet din Romania unde rata de infectare trecuse de 9 cazuri la mia de locuitori.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )