Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trump vorbeste din nou despre cazul Khashoggi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump vorbeste din nou despre cazul Khashoggi

Presedintele american Donald Trump a declarat, sambata, ca este oribil ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost asasinat, dar a precizat ca nu s-a stabilit ca vinovat este printul mostenitor saudit Mohammed bin Salman. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Badea, despre cazul Sorinei: Procuroarea trebuie sa o pateasca pentru ca a efectuat o actiune dementa

Mircea Badea a avut o interventie la Sinteza Zilei, in care a comentat despre cazul fetitei abuzate de autoritati. Pe mine ma intereseaza cel mai mult sa o pateasca procuroarea pentru ca a.

Dezvaluirile ministrului Muncii despre cazul Sorinei: Probabil ca ar fi trebuit ca aceasta adoptie sa fie intrerupta

Ministrul Muncii a vorbit la Sinteza Zilei despre cazul Sorinei, fetita abuzata de autoritati. Daca as vorbi despre interesul superior al copilului, as merge pe o adoptie, nu pe o asistenta.

Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou. Cum este posibil asa ceva

Pepe si Raluca Pastrama formeaza un cuplu de opt ani, iar pentru a improspata juramintele si readuce iubirea, artistul spune, intr-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, ca s-a gandit la o noua nunta. Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou! Cuplul inventeaza nunta de diamant Pepe si frumoasa sa sotie, Raluca .

Ilie Nastase s-a adresat din nou instantei. Ce le cere judecatorilor, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool

Ilie Nastase are o cerere deosebita pentru instanta, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool. Ce doreste fostul jucator de tenis si ce spune avocata sa? Ilie Nastase, cerere speciala in instanta Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei primite. Acesta a precizat, in cursul zilei de vineri, in fata magistratilor Curtii de .

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

Un nou recensamant va avea loc in Romania. Vom fi numarati din nou peste doi ani

Romanii vor fi numarati din nou peste doi ani. Noutatea viitorului recensamant este faptul ca declaratiile cetatenilor vor putea fi completate si online, chiar de catre acestia. in cazul in care aleg.

BOMBA in showbiz! PEPE a facut anuntul dupa sapte ani de casnicie! ARTISTUL SE iNSOARA DIN NOU

Pepe s-a casatorit civil cu Raluca, care pe atunci purta numele Pastrama, pe 18 aprilie 2012. Artistul a facut dezvaluiri incendiare despre casnicia sa, relateaza Stirescu.

Gabriela Firea a fost operata din nou: Primarul Capitalei anunta ca totul a decurs fara complicatii (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost supusa unei noi operatii gastro-intestinale, si se afla acum sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti. Prin intermediul retelelor de so.

Cosmin Contra: Echipa nationala a intrat din nou in inimile suporterilor

Cosmin Contra este un selectioner fericit dupa Campionatul European de tineret pentru ca in perioada urmatoare va avea de alcatuit un 11 la prima reprezentativa practic din doua selectionate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )