Libnet.ro
UNICEF

21:30

Orasul din Romania unde timp de doua saptamani se poate circula gratis cu autobuze electrice produse in China

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania unde timp de doua saptamani se poate circula gratis cu autobuze electrice produse in China

Calatorii vor putea sa circule gratuit, timp de doua saptamani, cu cele 25 de autobuze electrice cumparate de Primaria Suceava, incepand de luni, 21 septembrie. Noile mijloace de transport in comun sunt nepoluante si extrem de silentioase, au o autonomie de aproape 300 km. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Orasul din Romania considerat din basme de catre europeni. Toti turistii se inghesuie aici

In Romania, sa recunoastem, pandemia face ravagii in planurile de vacanta. Asta nu inseamna ca nu putem visa cu ochii deschisi pe unde sa mergem odata ce putem calatori din nou corect. Sinaia ar putea fi locul unde sa visam cu ochii deschisi. Sinaia, orasul din basme pentru europeni Sinaia, unul dintre cele mai populare .

COVID-19: Bilant sumbru in Franta, dupa doua saptamani de la inceputul anului scolar. Zeci de scoli au fost deja inchise

Situatia devine tot mai grava in Franta, la doua saptamani de la deschiderea anului scolar. Pe fondul cresterii numarului de cazuri noi de coronavirus, 81 de scoli au fost inchise din cauza focarelor in.

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Noi restrictii intr-un oras din Romania din cauza numarului mare de infectari. Restaurantele si barurile din Siret, judetul Suceava, pun lacatele pe usi pentru mai multe saptamani. Mai mult decat atat, mai multe scoli intra in scenariul rosu. Rata infectarilor aici depaseste 7 cazuri la mia de locuitori.

Tara din Europa unde esti amendat daca faci zgomot dupa 22:00. Legile sunt stricte

Elvetia este una dintre cele mai dezvoltate tari din lume. in acelasi timp, are preturi mari si legi ciudate. Una dintre ele: nu este recomandat sa faci dus dupa ora 22:00. Daca te speli si faci destul zgomot incat vecinii sa fie deranjati, legea este de partea lor. Elvetia, tara din Europa unde nu este .

Primul copil din Romania, depistat cu Kawasaki, boala asimilata Covid-19: e la terapie intensiva

Kawasaki este o afectiune foarte periculoasa intalnita la mai multi copii infectati cu noul coronavirus, iar acum a fost depistata si in Romania. in timp ce Donald Trump se batea cu.

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )