Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban despre Iordache: Nu va sta mult timp la Consiliul Legislativ

România Liberă România Liberă,
Orban despre Iordache: Nu va sta mult timp la Consiliul Legislativ

Premierul Ludovic Orban sustine ca Florin Iordache poate sa isi caute de lucru, pentru ca nu va sta . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre posibilitatea de redeschidere a scolilor: Urmarim tot ce se intampla in orice alta tara si facem evaluari periodice. Vrem sa vedem ce efecte produce

Ludovic Orban a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre variantaaplicata in alte tari din Uniunea Europeana, ca elevii sa poata sa mearga la scoala, in ciuda.

Orban, despre USR: Nu au castigat nimic din mesajul coroziv prin care ne ataca de dimineata pana seara. Cum sa il ataci pe cel cu care vrei sa faci o intelegere?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca Uniunea Salvati Romania nu a castigat nimic din mesajul corozivcu care ataca PNL de dimineata pana seara si se intreaba cum este posibil sa ataci partenerul cu care vrei sa faci o intelegere, considerand ca USR nu este credibil cu un astfel de mesaj. Orban se declara convins ca aceste lucruri se vor opri mai devreme sau mai tarziu.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

Ludovic Orban a declarat duminica, dupa o vizitaefectuata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cum trebuie sa procedeze o persoana care suspecteaza ca ar avea COVID-19. Premierul a spus ca.

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar.

VIDEO Orban, despre restrictiile anuntate in Europa: Romania nu se afla in situatia altor tari

Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii in urma unor cresteri dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, spune Ludovic Orban. Daca vor fi necesare alte masuri, vor fi luate, a adaugat premierul, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

Orban, despre o decizie privind carantinarea totala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este departe de a lua o decizie privind carantinar.

Orban despre Firea: Sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la declaratiile Gabrielei Firea ca PSD il cheama in Par.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )