Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2014: Filmele cu cele mai bune efecte speciale.

România Liberă România Liberă,
Oscar 2014: Filmele cu cele mai bune efecte speciale.

Elysium, de Neill Blomkamp, Gravity, de Alfonso Cuaron, si Iron Man 3, de Shane Black, se numara printre lungmetrajele care au fost incluse pe lista scurta de propuneri pentru nominalizari la premiul Oscar, categoria cele mai bune efecte speciale. Alaturi de peliculele deja mentionate, figureaza pe lista scurta de zece propuneri, potrivit realitatea. net, si Legenda calaretului singuratic/ The Lone Ranger, in regia lui Gore Verbinski, Oblivion. Planeta . continuă pe România Liberă

Oscar 2014: Filmele Elysium, Gravity si Iron Man 3, pe lista nominalizarilor pentru cele mai bune efecte speciale

Peliculele Elysium, Gravity si Iron Man 3 se numara printre lungmetrajele care au fost incluse pe lista scurta de propuneri pentru nominalizari la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale. Tot.

Top 10 cele mai proaste filme ale anului 2013

Cea de-a doua parte a comedei Grown Ups, pelicula aSalinger si The Host sunt doar cateva dintre filmele catalogate de revista Times drept cele mai nereusite ale anului 2013!.

Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014

Rapperul Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis, se numara printre cei nominalizati.

Jay Z, cele mai multe nominalizari pentru Grammy 2014. Vezi LISTA COMPLETA

Jay Z, unul dintre cei mai importanti artisti hip-hop din lume, a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore .

Grammy Awards 2014. Vezi aici artistii nominalizati la cele mai importante categorii ale galei!

Asa cum va informam intr-un articol recent, pe sase decembrie a avut loc un eveniment live in cadrul caruia s-a dezvaluit lista artistilor nominalizati la cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy care vor avea loc pe 26 ianuarie in Staples Center din Los Angeles si vor fi difuzate live pe postul de televiziune CBS.

ANOFM: peste 10.000 ce locuri de munca disponibile. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 10. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Comitetul Nobel: Mandela, unul dintre cele mai mari nume din istoria Nobelului pentru Pace.

Comitetul Nobel norvegian i-a adus, vineri, un omagiu lui Nelson Mandela, pe care il considera unul dintre cele mai mari nume din lunga istorie a Premiului Nobel pentru Pace, transmite Mediafax. Citeste si: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african GALERIE FOTO) Mandela a primit Premiul Nobel pentru Pace in 1993 impreuna cu presedintele sud-african din perioada respectiva Frederik De Klerk. Citeste si: Basescu: Mostenirea lui Mandela va inspira generatiile viitoare .

TOP: Cele mai favorabile tari unde sa deschizi o afacere

Revista Forbes a determinat cele mai favorabile tari pentru afaceri prin clasificarea unui numar de 145 de natiuni in functie de 11 de factori diferiti: drepturile de proprietate, inovare, taxe, tehnologie, coruptie, libertatea personala, comerciala.

Profetul crizei, Nouriel Roubini, anunta care sunt cele mai vulnerabile piete imobiliare ale momentului

Nouriel Roubini, reputatul economist care a prezis criza economica izbucnita in 2007-2008, a lansat noi avertismente privind 17 tari amenintate de spargerea bulelor de pe pietele imobiliare. Riscurile cele mai mari evita tocmai tarile afectate cel mai puternic de ultima criza economica, vizand in schimb statele mici si mijlocii cu o guvernare stabila.

Cum arata cele mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Bucuresti

Preturile apartamentelor de lux din Capitala depasesc 1,5 milioane euro, insa in oferta sunt si proprietati mai ieftine de 800. 000 euro. Wall-Street. ro va prezinta cum arata cateva dintre cele mai scumpe vile scoase la vanzare in Bucuresti,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )