Libnet.ro
UNICEF

00:07

Paris Jackson, marturisiri socante: Am iubit mai multe femei decat barbati (FOTO)

B1 B1,
Paris Jackson, marturisiri socante: Am iubit mai multe femei decat barbati (FOTO)

Paris Jackson, singura fiica a regelui muzicii pop a facut marturisiri despre sexualitatea sa in cadrul unei emisiuni online prezentata chiarde actualul ei iubit, Gabriel Glenn, dar si despre momentele. continuă pe B1

Fiica lui Michael Jackson face marturisiri socante: Am iubit mai multe femei decat barbati si mereu am crezut ca ma voi casatori cu o femeie

Singura fata a megastarului a vorbit deschis despre sexualitatea sa in emisiunea online prezentata de actualul sau iubit, Gabriel Glenn, dar si despre traumele prin care a trecut de la moartea tatalui ei si pana astazi.

TAROM reia mai multe zboruri. Iata care sunt rutele unde pot calatori romanii!

TAROM va avea, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale operare fara restrictii) spredinspre Grecia, spun reprezentantii companiei pe pagina de Facebook.

Tarom va opera de la 1 iulie mai multe zboruri comerciale spre Grecia

Compania aeriana nationala Tarom va opera, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale spre si dinspre Grecia, fara restrictii, a anuntat compania pe pagina sa de Facebook.

Firma de salubritate care a transformat in patinoar mai multe artere din Sectorul 2, amendata de Brigada Rutiera

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfectia arterelor cu o substanta alunecoasa, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere in zona Pietei Delfinului, a fost amendata de Brigada Rutiera.

VIDEO Urmarire pe strazile Clujului. Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a opri un tanar

Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a oprin un tanar care furase o autoutilitara din curtea unui hotel. Cu toate ca au fost formate filtre rutiere in tot judetul, soferul a fost prins abia dupa ce a abandonat masina si s-a ascuns intr-o locuinta din apropiere.

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar.

Perchezitii in Bucuresti si mai multe judete la persoane banuite de producere si comercializare ilegala de tutun

Politistii efectueaza, luni dimineata, 41 de perchezitii in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Bacau, Prahova, Satu Mare si in municipiul Bucuresti la domiciliile mai multor persoane banuite ca ar fi produs si comercializat in mod ilegal tutun de fumat, scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat al IGPR, pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmand a fi conduse la sediul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice pentru activitati procedurale.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )