Libnet.ro
UNICEF

21:00

O pelicula din franciza Star Wars, desemnata cel mai bun film din toate timpurile. Ce productii completeaza topul

Adevărul Adevărul,
O pelicula din franciza Star Wars, desemnata cel mai bun film din toate timpurile. Ce productii completeaza topul

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back/Imperiul Contraataca a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile de catre fanii devotati productiilor cinematografice de succes, intr-un sondaj realizat de revista Empire. Acestei pelicule ii urmeaza in ordine productiile Nasul si Cavalerul Negru. continuă pe Adevărul

Imperiul Contraataca (Star Wars), declarat cel mai bun film din toate timpurile de revista Empire

Imperiul Contraataca / Star Wars: The Empire Strikes Back, al doilea lungmetraj din franciza SF Razboiul stelelor, regizat de George Lucas in 1980, a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile intr-un clasament realizat de revista Empire .

Crin Antonescu: Nu voi candida la alegerile prezidentiale, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea (VIDEO)

Presedintele interimar al PNL, CrinAntonescu, a anuntat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va candidaq la alegerile prezidentiale din toamna. Stiu ca sunt cel mai puternic candidat.

Star Wars: The Empire Strikes Back, cel mai bun film realizat vreodata!

Mai bine de 250. 000 de cinefili din intreaga lume, cititori fideli ai revistei Emipre, au hotarat: Star Wars: The Empire Strikes Back este cel mai bun film al tuturor timpurilor! Iata ce alte pelicule cinematografice completeaza acest clasament.

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China .

FOTO Topul golgheterilor din istoria Cupei Mondiale. Cel mai eficient, din Ungaria!

Cupa Mondiala din Brazilia, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, este editia cu numarul 20 al celui mai ravnit trofeu fotbalistic din lume. Cele douazeci de editii pot fi rezumate prin fotbalul, jucat la cel mai inalt nivel sau p .

Angajatii din Europa, ingrijorati cel mai mult de salariu si pastrarea locului de munca

Angajatii europeni sunt ingrijorati cel mai mult de pachetul salarial si pastrarea locului de munca, iar salariatii din tarile care au depasit criza economica, ca Marea Britanie, Germania si Suedia, sunt ingrijorati, printre altele, de timpul prea.

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, paraseste Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, a anuntat ca se va desparti de culbul Atletico Madrid, alaturi de care a castigat campionatul Spaniei si a jucat finala Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )