Libnet.ro
UNICEF

15:15

Platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova: Provoc agricultoriisa punem pe masa de discutii toate problemele si toate blocajele, care impiedica si descurajeaza activitatea producatorului autohton

B1 B1,
Platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova: Provoc agricultoriisa punem pe masa de discutii toate problemele si toate blocajele, care impiedica si descurajeaza activitatea producatorului autohton

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Alexandru Tachianu, a inaugurat, la Cahul, parteneriatul fermierilor din romania si Republica Moldova. Din partea. continuă pe B1

O platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Alexandru Tachianu, s-a aflat la Cahul Republica Moldova), unde a inaugurat seria de sesiuni regionale organizate de Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP) in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova si MADR, in cadrul proiectului Parteneriat pentru dezvoltarea durabila a mediului rural din Romania si Republica Moldova, scrie fermierinromania. ro.

Sectorul agroalimentar din Romania si Republica Moldova, discutat la Cahul

Seria de sesiuni regionale organizate, la Cahul, de catre Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP) in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, a fost deschisa, in acest an, de catre Alexandru Tachianu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unui comunicat al MADR remis Redactiei.

Maia Sandu si comisarul Johannes Hahn au semnat trei acorduri de finantare pentru Republica Moldova

Premierul Maia Sandu a avut o intrevedere miercuri, 25 iulie, cu Johannes Hahn, comisar European pentru Politica Europeana de Vecinatate si Negocieri pentru Extindere. in cadrul intalnirii a fost semnate trei acorduri de finantare pentru Republica Moldova, cu o valoare totala de 40,25 milioane de euro, bani ce ar trebui sa contribuie la dezvoltarea tarii si la apropierea Moldovei de Uniunea Europeana.

OTP - 318 milioane euro pentru subsidiara din Republica Moldova a Societe Generale

Grupul ungar OTP Bank a achizitionat de la Societe Generale 96,69% din actiunile bancii Mobiasbanca din Republica Moldova, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 1,5 miliarde lei 318 milioane de euro), informeaza MOLDPRES si site-ul emerging-europe. com.

VIDEO Un preot din Republica Moldova a legat un caine de masina si l-a tarat pe asfalt

Preotul Ghenadie Valuta din localitatea Anenii Noi, in Republica Moldova, a legat un caine cu un lant de masina si l-a tarat pe asfalt. Imaginile au fost publicate de Asociatia obsteasca pentru Protectia Animalelor fara Adapost ALGA, scrie realitatea. md.

Mai multi ministri din Republica Moldova vin la Bucuresti. Grupul de lucru interministerial romano-moldovean se reuneste marti, 23 iulie

Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Republica Moldova, vine la Bucuresti, pentru a participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre cele doua state de pe malurile.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Restaurantele din Romania ar putea oferi apa gratuit clientilor. Ce spun patronii

Schimbare uriasa pentru patronii de restaurante. Un proiect nou de lege adoptat de Senat indica faptul ca toti clientii ar putea primi apa rece gratuit de la localuri. Restaurantele ar putea oferi apa gratuit clientilor Un nou poriect de lege ce a fost adoptat si avizat in mod pozitiv de Guvern obliga toate restaurantele si .

Romania si-a aflat adversarele in calificarile pentru Campionatul Mondial din 2021

Nationala masculina a Romaniei s-a aflat in a doua urna valorica pentru tragerea la sorti a primei faze a calificarilor pentru Campionatul Mondial din 2021.

Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Un nou raport privind situatia chiriilor din Romania arata ca si cele mai ieftine locuri au inregistrat cresteri semnificative si se apropie de 200 de euro per locuinta. Atunci cand vine vorba de cele mai scumpe chirii, doua orase se afla in fruntea clasamentului. Unde se gasesc cele mai ieftine chirii Un raport, realizat de .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )