Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ponta lanseaza o petitie online, Respect pentru Otopeni, in care protesteaza fata de aglomeratia din zonele de tranzit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta lanseaza o petitie online, Respect pentru Otopeni, in care protesteaza fata de aglomeratia din zonele de tranzit

Deputatul PSD Victor Ponta a lansat, vineri, o petitie online pe care a intitulat-o Respect pentru Otopeni!, in care protesteaza fata de aglomeratia din zona de tranzit a aeroportului si spune ca noul ministru de Interne trebuie sa isi. continuă pe Wall-Street Ro

Dupa cozile de la permise, au aparut cozile din aeroporturi: Ponta lanseaza o petitie online, Respect pentru Otopeni, in care protesteaza fata de aglomeratia din zonele de tranzit

Dupa cozile de la permise, situatie inca nerezolvata de Guvernul tehnocrat, un nou scandal ii inflameaza pe romanii obligati sa piarda o multime de timp in situatii umilitoare. Este.

Amenzi mai severe pentru cei care taie sau transporta ilegal lemnul de fag

Guvernul a adoptat amenzi mai severe pentru cei care taie sau trans-porta ilegal lemnul de fag, dar si pentru administratorii de padure care nu respecta legea, a spus, ieri, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cris-tiana Pasca Palmer, care a precizat ca modificarile prevazute in ordonanta de urgenta au fost solicitate si de catre Comisia Europeana.

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie. Nu scapa de amenzi, dar oamenii legii reduc birocratia. Politia Romana a anuntat ca de acum cei amendati nu mai trebuie sa mearga la.

Victor Ponta lanseaza o petitie. Ce vrea fostul premier de la urmatorul ministru de Interne

Fostul premier Victor Ponta a lansat, vineri, o petitie. Ponta face un apel la toti oamenii care considera demersul intemeiat sa semneze petitia. Documentul, intitulat Respect la Otopeni, se.

Decizie istorica: amenzi uriase pentru cei care injura pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania, potrivit playtech. roJignirea publica a unei persoane, prin intermediul.

O judecatorie din Brasov a stabilit o pedeapsa pentru cei care jignesc pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania. O hotarare din 2015 a Judecatoriei Fagaras a stabilit ca jignirea unei persoane prin intermediul contului de Facebook reprezinta o fapta de natura contraventionala, care poate fi sanctionata de autoritati, potrivit [].

Vineri, zi de doliu national pentru romanii care au murit in cutremurul din Italia

Astazi este zi de doliu national in toata tara, in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in cutremurul din 24 august din Italia.

A inceput Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti. Care sunt noutatile

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti debuteaza la 1 septembrie, au anuntat Asociatia Litoral-Delta Dunarii ALDD) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT),.

Go in your mothers church!. Marian Godina, reactie pentru americanii care au facut Romania de ras pe YouTube (VIDEO)

Celebrul politist Marian Godina a vorbit pe pagina sa de Facebook despre filmuletul YouTube care a circulat in spatiul public in care se vorbeste negativ despre turismul din Romania si care.

Ce inseamna daca te trezesti subit noaptea la aceeasi ora. Probleme de sanatate pentru cei care deschid ochii la 3.10

Daca in fiecare noapte te trezesti brusc la aceesi ora, trebui sa stii care este cauza! Metodele tradionale ale medicinei chineze acorda atentie metodelor de plasare a energiei in diferite zone ale corpului. In cazul .

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )