Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREMIERA Cel mai scump film iranian despre viata profetului Mohamed: 30 de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
PREMIERA Cel mai scump film iranian despre viata profetului Mohamed: 30 de milioane de dolari

Filmul Muhammad, Messenger of God, o pelicula despre profetul Mohamed, considerat cel mai scump lungmetraj din cinematografia iraniana, produs cu un buget de 30 de milioane de dolari, va avea premiera mondiala duminica, la un festival de film din Teheran, informeaza irishtimes. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Cu cat un medicament este mai scump, cu atat el pare mai eficient, chiar daca e un placebo

Cu cat un medicament este mai scump, cu atat el pare mai eficient, chiar daca este vorba de un placebo, potrivit unui studiu care a avut ca subiecti persoane bolnave de Parkinson.

Tariceanu: PNL e cel mai mare traseist politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat PNL, despre care a spus ca este cel mai mare si mai proaspat traseist politic, intr-un interviu acordat EVZ.

Petrolistii din SUA au declansat cel mai amplu conflict de munca din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declansat o greva la noua unitati de productie, acesta fiind cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, relateaza Mediafax.

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Pretul mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, a impulsionat exportul de energie de anul trecut realizat de Romania, echivalentul a 15% din productie, cel mai mare nivel din ultimii zece ani, arata Transelectrica.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

FOTO Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open

Simona Halep, care a ajuns in sferturile Australian Open, a fost votata de catre fanii WTA drept cel mai bine imbracata jucatoare din acest turneu. Romanca le-a depasit pe rivalele sale din clasament, Serena Williams si Maria Sarapova.

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere. Cel mai.

Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Rubla a inregistrat luni cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, iar actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza violentelor din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )