Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, nemultumit de activitatea Ministerului Apararii: Suntem foarte tarziu in anul fiscal. Ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a se incadra in cheltuirea cu folos a sumelor pentru Aparare

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis, nemultumit de activitatea Ministerului Apararii: Suntem foarte tarziu in anul fiscal. Ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a se incadra in cheltuirea cu folos a sumelor pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de activitatea ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, caruia i-a cerut sa grabeasca achizitiile in domeniul Apararii. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis, la Cincu: Sunt curios sa vad cum s-au pregatit participantii. Sunt bucuros ca avem comandanti care stiu sa pregateasca exercitii cu surprize

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la exercitiul militar Saber Guardian de la Cincu, ca este foarte curios sa vada cum s-au pregatit miliarii angrenati la eveniment, subliniind ca, desi nu este prin data la poligonul de la Brasov, este o bucurie de fiecare data, pentru ca avem comandanti care stiu sa pregateasca exercitii cu noi elemente si cu surprize, de fiecare data.

Presedintele Klaus Iohannis participa la exercitiul militar Saber Guardian de la Cincu

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata, la Cincu, in judetul Brasov, la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului Getica Saber din cadrul Saber Guardian 2017, la care sunt prezenti aproximativ 5. 000 de militari din tara si din strainatate.

Pedepse reduse pentru condamnati. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele.

Presedintele Klaus Iohannis: Noul program de guvernare nu are dreptul sa contravina cerintelor de predictibilitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca stabilitatea si predictibilitatea sunt cele mai importante cerinte ale mediului de afaceri si niciun program de guvernare nu are dreptul sa contravina acestor cerinte.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind impozitul pe veniturile suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor gazelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, vineri, Parlamentului spre reexaminare Legea pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute.

GASITI ASEMANARILE! Ce au in comun presedintele Klaus Iohannis, actorul Tom Cruise si James Bond

Aparitia presedintelui Johannis, joi dimineata, cu o tinuta de James Bond la un pas de pensie a suscitat numeroase comentarii ale fanilor si dusmanilor. De neratat, similitudinea cu Tom Cruise in.

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu: Ce spune presedintele despre colaborarea cu militarii americani(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi baza militara de la Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. La sfarsitul.

Klaus Iohannis, intalnire importanta cu un inalt oficial NATO. Primele imagini de la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vizia la baza militara de la Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde va avea o intrevedere cu presedintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pa.

Klaus Iohannis, intalnire cu pilotii romani si britanici la Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, in jurul orei 11. 00, la Baza Militara Mihail Kogalniceanu, unde se intalneste cu presedintele Comitetului Militar al NATO, Petr Pavel, si viziteaza Centrul Administrativ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )