Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis participa la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, la Sibiu

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis participa la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, c. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult.

Razboi la prezidentiale! Klaus Iohannis livreaza PSD specialitatea casei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, real.

Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru dezvoltarea sectorului energetic, atatdin Romania, cat si din regiune, prin proiecte precum gazoductul BRUA si Ungheni-Chisinau, se arata.

PSD ar trebui decorat de presedintele Klaus Iohannis

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, care o insoteste pe Viorica Dancila in turneul ei prezidentiale.

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

KLAUS IOHANNIS: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la inaugurarea Statiei de comprimare gaze naturale Podisor, ca efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman prin preturi record la gaze, energie electrica si bunuri de stricta necesitate, considerand ca urgenta zero este repararea raului produs de aceasta guvernare.

Presedintele Iohannis, baie de multime la Alba Iulia. Imagini cu oamenii care s-au inghesuit sa se fotografieze cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis, candidat pentru un nou mandat, a facut o baie de multime la finalul festivitatilor desfasurate vineri, la Alba Iulia, cu prilejul Centenarului Colegiului National Militar Mihai.

Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou atac asupra PSD-ului in vizita sa electorala de la Pitesti. Acesta ii acuza pe social-democrati ca ii baga disperare pe pensionari prin minciuna gogonata pesedista cu ca guvernul lui Iohannis ar taia pensiile. Acesta a mai afirmat ca PSD se agata cu disperare de putere si ca au construit o guvernare dezastruoasa.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis la Alba Iulia: a decorat Drapelul de lupta al Colegiului Militar National si a facut o baie de multime

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, in cadrul unor festivitati desfasurate la Alba Iulia, Drapelul de lupta al Colegiului National Militar Mihai Viteazul cu Ordinul Virtutea Militara in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace, cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la infiintare.

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )