Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul va fi in Italia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul va fi in Italia

Zona alpina italiana Val di Pejo va deveni in viitorul sezon prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul de unica folosinta, precum pahare, farfurii sau sticle care vor disparea de pe partii si din scolile de schi, relateaza EFE, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

RADET intrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic in zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei

RADET anunta ca va intrerupe pentru 48 de ore furnizarea agentului termic in zona Progresul din Sectorul 4 al Capitalei pentru lucrari la magistrala din zona veche de 34 de ani, si care alimenteaza jumatate dintre locuintele din sector. Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare pentru Copii Nicolae Robanescu vor fi afectate.

Primul avion electric sportiv din lume prezentat la Dubai

Primul avion sportiv electric din lume a fost prezentat duminica, la Dubai, de Air Race E, un organizator de competitii aeriene sustinut de Airbus, care doreste sa isi dezvolte tehnologia aerospatiala ecologica, transmite Reuters.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax.

Primul avion electric sportiv din lume, prezentat la Dubai de un organizator sustinut de Airbus

Primul avion sportiv electric din lume a fost prezentat duminica, la Dubai, de Air Race E, un organi.

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare .

Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Un copil de trei ani din Vaslui, care a suferit arsuri pe 65% din corp, dupa ce au cazut peste el haine in flacari, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iasi si va fi dus cu elicopterul, sambata, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, starea lui fiind extrem de grava, scrie Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )