Libnet.ro
UNICEF

10:15

Primul sot al Stelei Popescu, prezent la inmormantarea actritei

Antena3 Antena3,
Primul sot al Stelei Popescu, prezent la inmormantarea actritei

La inmormantarea Stelei Popescu este prezent si primul sotal actritei, regizorul Dan Puican. Acesta a venit insotit de actuala sa sotie, femeia cu care s-a recasatorit. continuă pe Antena3

Dan Puican, primul sot al Stelei Popescu: Cand ne-am despartit mi-am jurat ca nu ma voi mai casatori cu alta actrita, pentru ca nu va mai exista alta la fel de buna

Actorul si regizorul Dan Puican 83 de ani), primul sot al Stelei Popescu, a marturisit ca actrita a fost dragostea tineretii sale si ca au ramas foarte apropiati. Mai mult, acesta a dezvaluit ca sambata ar fi trebuit sa ia masa impreuna.

Mesajul primului sot al Stelei Popescu la disparitia actritei

Stela Popescu urma sa ia masa sambata impreuna cu primul sau sot, regizorul Dan Puican, si nevasta acestuia. Acesta a declarat ca actrita a fost dragostea sa din tinerete. Am fost noua.

Ce s-a gasit in casa Stelei Popescu dupa moartea actritei

Apreciata actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, moartea sa socand o tara intreaga. Artista, care suferea de diabet, a fost gasita decedata in holul.

Primul sot al Stelei Popescu, declaratii emotionante la inmormantarea actritei: Nu am mai putut respira (VIDEO)

Ultimele aplauze pentru Stela Popescu. Actori, regizori, muzicieni, dar si foarte multi oameni simpli au condus-o pe ultimul drum pe doamna comediei romanesti. Cu durere in suflet si regret pentru golul pe.

Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al actritei Stela Popescu. Ce urma sa faca artista sambata

Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al Stelei Popescu. Regizorul Dan Puican a transmis un mesaj emotionant si a marturisit ca actrita ar fi trebuit sa ajunga la masa la el, in cursul zilei de.

Fiica vitrega a Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

Fiica Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

Zeci de artisti la inmormantarea Stelei Popescu

La slujba de la Manastirea Cernica au fost, alaturi de fiica regretatei actrite, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arsinel, directoarea Teatrului Stela Popescu, Smaranda Oteanu Bunea, actrita Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, Manuela Harabor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul sot al Stelei Popescu, Dan Puican.

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Corpul neinsufletit al actritei Stela Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian.

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )