Libnet.ro
UNICEF

10:00

PRO ROMANIA, PREGATITA DE ALEGERILE ANTICIPATE Oamenii lui Ponta nu vor vota Cabinetul Orban 2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRO ROMANIA, PREGATITA DE ALEGERILE ANTICIPATE Oamenii lui Ponta nu vor vota Cabinetul Orban 2

Parlamentarii Pro Romania nu vor vota investirea guvernului Orban 2, conform deciziei de ieri a Biroului Executiv al formatiunii politice condusa de Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

PNL nu va negocia cu PSD si Pro Romania declansarea alegerilor anticipate. Orban: Orice zi, in care acest Parlament ramane in functiune, reprezinta un pericol pentru Romania (VIDEO)

PNL nu va purta discutii cu reprezentantii PSD si Pro Romania referitoare la declansarea alegerilor anticipate, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, care le-a prezentant, marti, liderilor politici din.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

Mihai Tudose si Claudiu Manda, atacuri la adresa lui Victor Ponta: Pro Romania, partid toxic si nesigur

Europarlamentarii PSD Claudiu Manda si Mihai Tudose au lansat, marti seara, atacuri in rafala la adresa lui Victor Ponta. Mai precis, liderul Pro Romania a fost prezentat drept toxic si nesigur iar Claudiu.

Fostul prefect al Buzaului, Carmen Ichim, a devenit membru Pro Romania

Carmen Ichim, fostul prefect al judetului Buzau, s-a inscris miercuri in Pro Romania. Anuntul a fost postat pe pagina sa de Facebook. Dupa plecarea de la Casa Alba, a lasat sa se inteleaga ca va intra in cursa pentru Palatul Comunal.

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban.

Ordonanta privind alegerile anticipate nu se stie cand va fi trimisa la Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, adoptata de Guvernul Orban acum o sa.

Lovitura data de Victor Ponta. Pro Romania a facut o racolare-surpriza

Victor Ponta incearca sa intre cat mai pregatit in urmatoarele batalii politice.

UDMR pune conditii pentru alegerile anticipate

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca formatiunea este de acord cu organizarea alegerilor anticipate, dar precizeaza ca nu sustine posibilitatea votarii pe liste suplimentare in orice judet.

Saptamana de foc pe prima scena politica. Raspunsul PSD, la strategia PNL de a declansa alegerile anticipate (VIDEO)

Saptamana de foc pe scena politica! incepe lupta pentru anticipate. Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca azi va prezenta lista cu ministri in Parlament, relateaza B1 TV. intre timp, insa PSD se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )