Libnet.ro
UNICEF

09:31

Rafael Nadal a castigat turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Pentru jucatorul de tenis este a XI-a victorie

Antena3 Antena3,
Rafael Nadal a castigat turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Pentru jucatorul de tenis este a XI-a victorie

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul I ATP, a castigat, duminica, pentru a XI-a oara turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2, pe austriacul Dominic Thiem, locul 8. continuă pe Antena3

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO si VIDEO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Rafael Nadal, la un meci de al 11-lea titlu la Roland Garros. Spaniolul s-a calificat fara probleme in finala la Paris

Rafael Nadal este din nou in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in semifinale de argentinianul Martin Del Potro.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Rafael Nadal, pentru a 11-a oara in finala la Roland Garros

Rafael Nadal, locul I ATP, s-a calificat in finala la Roland Garros, pentru a 11-a oara in cariera sa, dupa ce a trecut de argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 6 mondial.

Ploaia l-a ajutat pe Nadal. Spaniolul a revenit miraculos la Roland Garros si a intors soarta meciului cu Schwartzmann

Rafael Nadal isi continua marsul la Roland Garros, desi ieri a dat senzatia ca ceva nu merge in jocul contra argentinianului Diego Schwartzmann.

Suma enorma pe care a castigat-o Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a castigat pe langa trofeul Roland Garros si 2,2 milioane de euro, suma oferita castigatorului din acest an si care este mai mare cu aproape 5% fata de anul trecut, scrie.

Rafael Nadal pentru a 11-a oara campion la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a 11-a oara in cariera turneul de la Roland Garros dupa o finala de trei seturi disputata in compania austriacului Dominic Thiem, favoritul numarul 7 al turneului.

Roland Garros: Vineri se stabilesc finalistii probei de simplu masculin - Programul zilei

Turneul de la Roland Garros isi va afla astazi finalistii probei de simplu masculin. Disputa dintre Marco Cecchinato si Dominic Thiem va deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 14:00. Pe cea mai mare arena din complexul Grand Slam-ului de la Paris vor putea fi vazuti apoi Rafael Nadal si Juan Martin del Portro.

Pariati pe finala masculina de la Roland Garros

Rafael Nadal porneste ca mare favorit in finala de la Roland Garros contra austriacului Dominic Thiem. Vedeti aici cotele partidei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )