Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rafael Nadal pentru a 11-a oara campion la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal pentru a 11-a oara campion la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a 11-a oara in cariera turneul de la Roland Garros dupa o finala de trei seturi disputata in compania austriacului Dominic Thiem, favoritul numarul 7 al turneului. continuă pe Online Sport

Rafael Nadal, pentru a 11-a oara in finala la Roland Garros

Rafael Nadal, locul I ATP, s-a calificat in finala la Roland Garros, pentru a 11-a oara in cariera sa, dupa ce a trecut de argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 6 mondial.

Rafael Nadal, la un meci de al 11-lea titlu la Roland Garros. Spaniolul s-a calificat fara probleme in finala la Paris

Rafael Nadal este din nou in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in semifinale de argentinianul Martin Del Potro.

Rafael Nadal a castigat turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Pentru jucatorul de tenis este a XI-a victorie

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul I ATP, a castigat, duminica, pentru a XI-a oara turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2, pe austriacul Dominic Thiem, locul 8.

Ploaia l-a ajutat pe Nadal. Spaniolul a revenit miraculos la Roland Garros si a intors soarta meciului cu Schwartzmann

Rafael Nadal isi continua marsul la Roland Garros, desi ieri a dat senzatia ca ceva nu merge in jocul contra argentinianului Diego Schwartzmann.

A treia oara in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

LIVE Text Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 16:10)/ Lupta pentru trofeul de la Roland Garros

Simona Halep 1 WTA) a ajuns din nou atat de aproape de a-si indeplini marele vis: castigarea unui trofeu de Grand Slam. Este in finala de la Roland Garros pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens 10 WTA), campioana en-titre de la US Open si jucatoarea pe care a invins-o in cinci din cele sapte meciuri directe. Confruntarea de pe Phillipe-Chatrier va fi transmisa in direct pe Eurosport si Pro Tv si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

Halep se umple de bani: care este premiul pentru calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Navratilova o atentioneaza pe Simona Halep si spune ce trebuie sa faca pentru a castiga finala de azi de la Roland Garros

Simona Halep va juca azi, de la ora 16. 00, a treia finala de la Roland Garros, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens.

Roland Garros: Rafael Nadal vs Dominic Thiem 6-4, 6-3, 6-2 / De neoprit - Nadal, campion pentru a 11-a oara pe zgura pariziana

Rafael Nadal a mai scris o pagina de istorie la Roland Garros, ibericul impunandu-se pentru a 11-a oara in cariera pe zgura de la Paris. Aflat la prima sa finala intr-un turneu de Grand Slam, Dominic Thiem 8 ATP) a fost coplesit de miza evenimentului si nu i-a pus probleme liderului mondial. A fost 6-4, 6-3, 6-2 pentru Rafael Nadal, care si-a imbogatit impresionantul palmares cu al 17-lea trofeu de Grand Slam. Este greu de explicat cum am reusit sa castig din nou acest trofeu, a spus spaniolul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )