Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Marcel Toader. Ce au descoperit medicii cand au ajuns acolo

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Marcel Toader. Ce au descoperit medicii cand au ajuns acolo

Au fost clipe de panica sambata in cazul luiMarcel Toader! Celebrul impresar s-a prabusit in timpul unei mese cu prietenii si atunci totul s-a sfarsit. Potrivit surselor www. spynews. ro, medicii. continuă pe Antena3

Marcel Toader A MURIT! PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI: Interventia DISPERATA a medicilor (FOTO)

Sambata a fost ziua in care Marcel Toader ne-a parasit. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Afaceristul a facut infarct.

SOC TOTAL pentru mama lui Marcel Toader: A aflat de la TV ca fiul ei A MURIT! Ultima oara cand am vorbit, mi-a zis ca totul era bine...

Mama lui Marcel Toader a povestit cum a aflat ca fiul ei a murit. SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Femeia a marturisit ca, in.

S-A AFLAT! UNDE era Marcel Toader in momentul MORTII: Detalii SOCANTE de la locul TRAGEDIEI

Showbizul romanesc a fost zguduit sambata de o adevarata tragedie! IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Afaceristul Marcel Toader a.

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din print in cersetor

Marcel Toader s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu in topul miliardarilor, dar in ultima perioada se pare ca avea o situatie dificila, in aparitiile sale TV vorbind despre conditiile improprii in care traia.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Gabriela Cristea, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

Gabriela Cristea a fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

Imagini de la locul unde a murit Marcel Toader. Prietenii cu care era spun ca ar fi facut infarct in piscina

Imaginile de la locul unde a murit Marcel Toader iti arata ca afaceristul a trait in lux pana in ultima sa clipa, in ciuda faptului ca se zvonea ca ajunsese in pragul falimentului. Dar casa unde a murit nu ii apartine. Acesta se afla la niste prieteni si ar fi decedat chiar atunci cand se .

Informatii aproape nestiute apar dupa moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit sambata la 56 de ani. Dincolo de scandalurile din lumea mondena, de nenumaratele sale casnicii, Marcel Toader a fost un nume important in lumea sportului romanesc. Cariera de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )