Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rasturnare totala de situatie in cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce ar fi mancat shaorma

Antena3 Antena3,
Rasturnare totala de situatie in cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce ar fi mancat shaorma

Rasturnare totala de situatie in cazul copilului de 3 ani care a murit dupa ce ar fi mancat shaorma. Potrivit unor surse apropiate anchetei, rezultatele au fost negative cu privire la shaorma de la. continuă pe Antena3

Cazul copilului de trei ani care a murit dupa ce mancat shaorma: Se analizeza daca este vorba de un virus

Patronul restaurantului fast-food din Bucuresti unde copilul de trei ani care a decedat suspect zilele trecute ar fi mancat shaorma a dat o declaratie luni la sediul Politiei Capitalei privind acuzatiile aduse de p?.

Decizie de ultima ora in cazul copilului care a murit de la shaorma. Patronul restaurantului, dus la audieri

Patronul restaurantului de tip fast-food din Capitala, locul unde a mancat shaorma un copil de trei ani inainte de a muri, a fost audiat luni de cei de la Serviciul Omoruri, Politia Capitalei, conform unor surse.

Avocatul Poporului s-a sesizat n cazul copilului care a murit dupa ce a mncat shaorma

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul copilului de 3 ani, din Bucuresti, care a decedat dupa ce ar fi mancat shaorma, informeaza institutia.

Rasturnare de situatie in cazul carnagiului din Ungaria. Microbuzul implicat in accident avea certificatul de inmatriculare retinut

Apar noi informatii socante despre tragedia din Ungaria in care noua romani si-au pierdut viata. Microbuzul implicat in accident avea certificatul de inmatriculare retinut din luna.

Cazul copilului care ar fi murit din cauza shaormei. De ce nu a efectuat ANPC un control in restaurant

Reprezentantii ANPC sustin, intr-un raspuns la o solicitare MEDIAFAX, ca au trimis sambata o echipa de comisari din cadrul CPMC Bucuresti la shaormeria de unde ar fi mancat copilul de 3 ani decedat.

Guvernul estimeaza ca trei proiecte de autostrazi vor fi gata n cinci ani, iar Spitalul Republican n trei ani

Guvernul estimeaza ca trei proiecte de autostrazi vor fi gata in cinci ani, iar Spitalul Republican in trei ani, incepand din 2019, prin parteneriat public-privat, conform declaratiilor vicepremierului Viorel Stefan.

Indicele ROBOR a ajuns la cea mai ridicata valoare din ultimii trei ani si jumatate

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca pe piata interbancara, ajungand, miercuri, la 2,77% pe an, de la nivelul de.

Trei zodii care se imbogatesc pana la finalul lunii

Sfarsitul primaverii vine cu vesti bune pentru unii dintre nativi. Trei zodiise imbogatesc peste noapte, chiar in momentele in care se asteapta mai putin. Iata care sunt norocosii zodiacului! Gemeni Gemenii.

Atac armat intr-un liceu din Texas. Ce se va intampla cu pustiul de 17 ani care a facut 23 de victime

Cei doi politisti care au intervenit in timpul atacului de vineri soldat cu zece morti intr-un liceu din statul american Texas au facut ce au putut, a declarat seful acestora, intr-o conferinta de presa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )