Libnet.ro
UNICEF

10:45

Relatiile adolescentilor din Romania si ce spun ele despre noi: 2 din 3 adolescenti au fost martori la o scena de violenta intr-un cuplu de varsta lor

Antena3 Antena3,
Relatiile adolescentilor din Romania si ce spun ele despre noi: 2 din 3 adolescenti au fost martori la o scena de violenta intr-un cuplu de varsta lor

Mai mult de 25. 000 de tineri din Romania au fost consultati, direct sau prin chestionare online, despre felul in care comunica in relatii, nevoile pe care le au si asteptarile lor de la ideea de cuplu, in. continuă pe Antena3

Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul meteorologilor despre weekend-ul 29 noiembrie 1 decembrie

Vremea sufera noi modificari si vor urma temperaturi foarte scazute, in weekendul 29 noiembrie 1 decembrie. Romania va fi atinsa de un voretex polar, dupa cum au anuntat si meteorologii, iar iarna isi va intra total in drepturi, in perioada imediat urmatoare. Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul despre weekend-ul 29 noiembrie .

FOTO Ce tinute a purtat Carmen Iohannis, in primii 5 ani de mandat ai sotului ei. Ce spun designerii despre preferintele Primei Doamne in materie vestimentara

Privind inapoi catre cei cinci ani din mandatul lui Klaus Iohannis, o vedem pe cea care i-a fost alaturi inca de cand era un simplu profesor si una din putinele persoane care il stiu foarte bine pe presedinte: Carmen Iohannis. Stilul Primei Doamne s-a remarcat de fiecare data: tinute care sa o avantajeze, pe care .

TRAGEDIE in MUZICA POPULARA! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! Putini sunt cei care stiu faptul ca vedeta a fost in trecut diagnosticata cu o boala teribila care a provocat.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

DOCUMENT Sistemul de sanatate din Romania, cel mai sarac din UE. Spaga din spitale - un fenomen substantial

Romania aloca sistemului de sanatate cei mai putini bani din Uniunea Europeana - mai putin de jumatate din media UE - atat pe cap de locuitor, cat si ca procent din Produsul Intern Brut, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. De asemenea, raportul noteaza ca platile informale din sistemul de sanatate din Romania spaga din spitale) sunt substantiale, chiar daca amploarea fenomenului nu este in totalitate cunoscuta.

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )