Libnet.ro
UNICEF

19:15

Roland Garros: Meciul de debut al lui Rafael Nadal, amnat din cauza ploii

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Meciul de debut al lui Rafael Nadal, amnat din cauza ploii

Principalul favorit al intrecerii de la Roland Garros a revenit luni pe Philippe Chatrier pentru prima data intr-un meci oficial dupa ce a cucerit in vara anului trecut La Decima. Meciul sau cu Simone Bolelli nu a apucat insa sa se termine, disputa fiind intrerupta de ploaie la scorul de 6-4, 6-3, 0-3 pentru Nadal. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Un singur mare favorit la Roland Garros: Rafael Nadal. Spaniolul cauta al 11-lea trofeu la Paris

Pe tabloul masculin, exista un personaj dominator, Rafael Nadal, si cativa pretendenti marunti, care vor incerca sa produca o mare surpriza.

FOTOGALERIE Complexul de la Roland Garros: Explozie de culoare, o adevarata sarbatoare a tenisului

Prima zi de intreceri de pe tabloul principal a gasit un complex de la Roland Garros cu alei neincapatoare. Profitand de ziua libera duminica), spectatorii au luat cu asalt tribunele, desi pe lista celor care au evoluat nu s-au gasit nume cu mare priza la public precum Rafael Nadal, Novak Djokovic, Maria Sharapova, Serena Williams sau Simona Halep. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE din interiorul complexului de la Paris.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Caroline Wozniacki a trecut de primul tur de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Rose Collins 42 WTA), scor 7-62), 6-1. Daneza a trait periculos primul set, care s-a decis la tie-break, scor 7-2, insa actul al doilea a fost unul fara istoric. Ocupanta locului doi WTA i-a cedat un singur game adversarei, punand capat partidei dupa o ora si 37 de minute.

LOVITURA TERIBILA dupa meciul dintre HALEP si Maria Sharapova! Ce se va intampla cu ROMANCA la ROLAND GARROS

Schimbari radicale au fost anuntate pentru editia din 2018 a turneului de la Roland Garros! Una dintre ele vizeaza timpul cronometrat atent intre servicii dupa ce ultima infruntare dintre Maria Sharapova si.

Roland Garros: Buzarnescu, Dulgheru si Copil vor evolua luni - Programul complet al zilei

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) si Marius Copil 95 ATP) vor debuta luni la turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, potrivit programul anuntat de organizatori. Tot luni, meciul dintre Alexandra Dulgheru si Christina McHale se va relua de la scorul de 5-7, 7-65), dupa ce a fost intrerupt duminica din cauza intunericului.

Jelena Ostapenko (campioana en-titre), eliminata n turul nti la Roland Garros

In urma cu un an de zile Jelena Ostanko traia cel mai frumos moment al carierei cel putin de pana acum) pe Philippe Chatrier, acolo unde reusea sa revina in meciul cu Simona Halep si sa castige trofeul de la Roland Garros. Pentru letona participarea la editia din acest an a Grand Slam-ului de la Paris a insemnat disputarea unei singure partide: a fost eliminata in runda inaugurala de Kateryna Kozlova Ucraina, locul 66 WTA).

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Rafael Nadal: imi place foarte mult Ilie Nastase. Era mai multa magie

Tenismenul Rafael Nadal a acordat un interviu in care a vorbit despre Ilie Nastase, adresandu-i acestuia numeroase laude. Ilie Nastase are o perioada destul de dificila fiindca, in urma cu cateva.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )