Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Novak Djokovic, victorie facila in fata lui Salvatore Caruso

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic, victorie facila in fata lui Salvatore Caruso

Novak Djokovic 1 ATP) nu a avut probleme in fata italianului Salvatore Cariuso 147 ATP). Sarbul s-a impus cu 6-3, 6-3, 6-2 si s-a calificat in optimile Grand Slam-ului de la Paris. Partida a durat doua ore si patru minute. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Novak Djokovic, Dominic Thiem si Alexander Zverev, calificati in runda a treia; Schwartzman, Verdasco si Edmund, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul de simplu masculin de la Roland Garros a ramas joi fara patru jucatori din randul capilor de serie: Diego Schwartzman 17), Fernando Verdasco 23), Kyle Edmund 28), si Gilles Simon 26). Nume importante precum Novak Djokovic 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5) sau Juan Martin Del Potro 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al competitiei de la Paris. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros (m): Djokovic, Thiem, Zverev, Tsitsipas si Del Potro s-au calificat in optimi / Borna Coric, eliminat

Principalii favoriti s-au calificat in optimi, in urma rezultatelor inregistrate sambata la Roland Garros. Novak Djokovic favorit nr. 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5), Stefanos Tsitsipas 6), Juan Martin Del Potro 8), Fabio Fognini 9) si Karen Khachanov 10) au trecut mai departe, in timp ce Borna Coric 13) si Roberto Bautista 18) au fost eliminati.

Roland Garros: Roger Federer, victorie in trei seturi la meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam - Elvetianul s-a calificat in optimi

Roger Federer 3 ATP) continua cursa la Roland Garros cu o noua victorie in trei seturi. La meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam, campionul elvetian l-a invins pe norvegianul Casper Ruud 63 ATP), scor 6-3, 6-1, 7-68). Federer si-a asigurat astfel a 14-a calificare din cariera in optimile competitiei de la Paris.

Simona Halep, victorie autoritara pentru un loc in optimile de la Roland Garros

Doar trei game-uri i-a lasat Simona Halep ucrainencei Lesia Tsurenko, sambata, intr-un meci din turul 3 la Roland Garros.

Digisport: Ce au postat cei de la Roland Garros, imediat dupa ce Simona Halep a distrus-o pe Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a calificat fara emotii in optimile turneului de la Roland Garros, dupa o victorie fara drept de apel in fata Lesiei Tsurenko, 6-2, 6-1. Partida a durat doar 53 de minute, iar campioana noastra trece pentru a patra oara consecutiv in a doua saptamana a competitiei.

Serena Williams, dezvaluire neasteptata la Roland Garros. Ce indoiala a avut ea inainte de a juca pe zgura pariziana

Serena Williams este in turul secund la Roland Garros, dupa o victorie muncita in fata Vitaliei Diatcenko, pe care a depasit-o in trei seturi.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facila pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi / Victorie in fata fratilor Bryan

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul zece, s-au calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa ce au trecut de fratii Mike si Bob Bryan, scor 6-3, 7-67). Meciul a durat o ora si 27 de minute.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )