Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania ar putea avea cel mai mic pret la energie electrica, dar e inca ancorata in strategia energetica din 2007

Adevărul Adevărul,
Romania ar putea avea cel mai mic pret la energie electrica, dar e inca ancorata in strategia energetica din 2007

Romania poate avea cel mai mic pret la energia electrica, insa are nevoie de o noua strategie energetica pentru ca o foloseste inca pe cea de acum 14 ani, a declarat, marti, Dan Gheorghiu, vicepresedintele Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME). continuă pe Adevărul

Firea: Educatia, cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, raportat la PIB. Guvernul Citu si-a umplut pusculita pentru a da bani clientelei politice

Gabriela Firea, senator PSD, spune ca jungla de dreapta isi arata efectele, astfel ca bugetul intocmit de Citu aduce taieri si saracie, nu bunastare.

Cel mai sangeros episod cu Nicolae Ceausescu. A impuscat 9 dintre oamenii care erau acolo!

Nicu Murgasanu, considerat primul fotograf al revolutiei de la Alba Iulia, a postat pe contul sau de Facebook un episod de-a dreptul sangeros din istoria tarii, episod care il are in prim-plan pe Nicolae Ceausescu. Cel mai sangeros episod cu Nicolae Ceausescu Omul acela mic - Ceausescu) in scurta albastra, mi-a tras un bocanc in .

Raluca Turcan: intr-un an am putea avea o noua Lege a salarizarii cu adevarat unitara. Trebuie ratiune, populismul lasat de-o parte

Raluca Turcan, ministrul liberal alMuncii, a declarat ca intr-un an am putea avea o noua Lege a salarizarii. Aceasta a precizat ca, pe fond, nu mai e mult de lucru la proiect, dar e apoi nevoie de consens.

Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Pensionarii din Romania pot avea o mare surpriza

Este cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Parlamentarii PSD urmeaza sa depuna in Parlament amendamente la bugetul de stat pentru a se majora alocatiile si pensiile in 2021, a spus purtatorul de cuvant al PSD, pe nume Radu Oprea, dupa sedinta BPN de luni. Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii Putem .

Citu: E un fake news sa spui ca bugetul pentru 2021 e mai mic. Sunt oameni care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca scandal

Premierul Florin Citu sustine ca nu exista tensiuni in Coalitie pe tema bugetului pentru 2021, comentand ca este un fake news sa spui ca acesta este mai mic.

Ludovic Orban: E cel mai bun buget posibil. Trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit, sa reducem cheltuielile si sa mentinem actualul sistem de taxe si impozite (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca proiectul de buget pus in dezbatere publica de Guvernul Citu este cel mai bun proiect ce putea fi facut in actualul context.

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

EXCLUSIV Vedeta din Romania, internata la Psihiatrie, dupa ce i s-a furat un milion de euro. Marturisiri dramatice despre cel mai negru episod din viata sa

Viata ne arata de multe ori ca putem ajunge intr-o clipa din print in cersetor, iar asta pare sa nu le ocoleasca nici macar pe vedetele la care ne uitam de atatea ori cu invidie. Este si povestea dintr-un interviu tulburator pe care reporterii speciali Impact. ro au reusit sa il realizeze cu un renumit designer .

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania si lectiile invatate din mers FOTO VIDEO

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania, Transalpina - Voineasa, atrage din ce in ce mai multi turisti, dar si atentia promotorilor de travel,dupa un sezon inceput cu intarziere si lectii invatate din mers.

Cel mai gustos burrito mexican. Ingredientul simplu care il face delicios

Cum sa faci cel mai bun burrito mexican? Este un ingredient care-l face delicios. E foarte simplu si nu-si trebuie multa indemanare in bucatarie. Care sunt alimentele de care ai nevoie si cum trebuie sa prepari totul? Reteta pentru burrito mexican Burrito e potrivit pentru aproape toate momentele, mai ales cele unde e vreme de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )