Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ropharma Brasov, profit cu 35% mai mare in S1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ropharma Brasov, profit cu 35% mai mare in S1

Compania farmaceutica Ropharma Brasov RPH) a inregistrat in primul semestru venituri din exploatare de 204,4 milioane de lei 45,8 milioane de euro), in declin cu 2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul a crescut cu 35%, in. continuă pe Wall-Street Ro

Profit cu 40% mai mare pentru Romgaz

Producatorul de gaze Romgaz Medias a inregistrat un profit net de 870,9 milioane de lei, in prima jumatate a anului, in crestere cu 39,94% fata de perioada similara a anului precedent, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Cifra de afaceri din serviciile pentru intreprinderi, cu 1,8% mai mare (serie bruta)

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut, in perioada mai-iunie, cu 1,8% ca serie bruta, dar a scazut cu 0,6% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Teraplast, profit de aproape 2,7 ori mai mare in primul semestru

Compania Teraplast simbol: TRP), producator autohton de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor, a obtinut in primul semestru un profit net de 1,53 milioane lei, de 2,68 de ori mai mare fata de 0,57 milioane lei in aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

Un sucevean a fost premiat vineri de Victor Ponta pentru ca a gasit, pe un deal din zona localitatii Cacica, cel mai mare tezaur de monede geto-dacice, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Paul Croitoru a primit o.

Mii de pelerini au venit din toata tara la manastirea Nicula, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania

Mii de credinciosi din toate colturile tarii au venit la manastirea Nicula din judetul Cluj, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania, ca sa se inchine icoanei Maicii Domnului. Slujba va incepe la ora 9. 00 si va fi oficiata de un sobor de preti in frunte cu Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Alro, pierdere neta de peste patru ori mai mare in primul semestru

Producatorul de aluminiu Alro simbol: ALR) a inregistrat, in primul semestru din acest an, o pierdere neta de 80 milioane lei, de peste patru ori mai mare decat cea din S1 2013 17 milioane lei), potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Economia Japoniei, in cel mai mare declin din 2011

Japonia a suferit, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai mare contractie economica din ultimii trei ani, din cauza cresterii TVA, masura ce a dus la scaderea brusca a cheltuielilor de consum.

Problema este consumul mai mare, pentru ca nu avem infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat ieri ca tara noastra poate avea o politica de raliere la media europeana in privin and ta combustibilului in masura in care va avea and si o infrastructura mai buna, aratand ca nu doar pre and tul este problema principala, ci and si consumul mai mare din cauza lipsei infrastructurii, potrivit surselor din presa.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )