Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vladimir Belis, fost director INML: Criminalul Gheorghe Dinca ar putea recurge la suicid

Antena3 Antena3,
Vladimir Belis, fost director INML: Criminalul Gheorghe Dinca ar putea recurge la suicid

VladimirBelis, fost sef INML,a declarat la Antena 3 ca profilul lui Gheorghe Dinca asa cum s-a mai aratat si in analizele anterioare, reprezinta profilul unui psihopat care minte si care conduce. continuă pe Antena3

Vladimir Belis, fost director INML: Dinca e un psihopat incult, dar nu lipsit de inteligenta

Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre cazul de la Caracal. Acesta crede ca greselile sunt numeroase si au inceput cu mult timp in.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase! Vladimir Belis, fost sef al INML, da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. DIICOT aanuntat oficial ca probele preluate din curtea lui Gheorghe Dinca contin ADN-ul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani.

Ce au gasit procurorii in camera in care criminalul Gheorghe Dinca a tinut-o pe Alexandra

In camera in care criminalul Gheorghe Dinca a tinut-o pe Alexandra a fost gasit sange. Anchetatorii nu stiu daca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Probelevor fi supuse probelor de laborator.

Fost sef INML, despre diferenta dintre Gheorghe Dinca si Ion Rimaru

Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre cazul de la Caracal. Despre legatura cu criminalul Ion Rimaru, Vladimir Belis spune ca diferente.

VladimirBelis, fost sef INML, despre psihopatul Gheorghe Dinca: Trebuie recurs la metode specifice pentru a-l face sa vorbeasca

VladimirBelis, fost sef INML, a declarat pentru Antena 3 ca anchetatorii ar trebui sa recurgala metode specifice pentru a-l face pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Cateodata iifaci sa.

Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Gheorghe Dinca, catre anchetatori: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Criminalul Gheorghe Dinca si-a batut joc de anchetatori. Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza, asta le-ar fi spus criminalul din Caracal anchetatorilor, potrivit unor surse din ancheta,.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )