Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sony lanseaza in Romania aparatul foto mirrorless cu cel mai rapid autofocus

Adevărul Adevărul,
Sony lanseaza in Romania aparatul foto mirrorless cu cel mai rapid autofocus

Sony Alpha A6000 este lansat oficial in Romania sub grija Sony. Este un model mirrorless laudat pentru cel mai rapid autofocus din lume. Sunt cateva aparate care isi asuma titlul asta, Sony spune asta despre al sau, si chiar daca A6000 nu este cel mai cel, se descurca foarte bine. continuă pe Adevărul

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Pretul paladiului a crescut la cel mai ridicat nivel dupa 2011, pe fondul tensiunilor din Ucraina

Pretul paladiului, metal indispensabil in industria auto, a crescut luni la cel mai ridicat nivel dupa 2011. Avansul are loc pe fondul temerilor ca livrarile din Rusia ar putea fi restrictionate din cauza.

Popularitatea presedintelui Frantei, la cel mai scazut nivel de pana acum

Popularitatea presedintelui Frantei, Francois Hollande, a scazut cu cinci procente in aprilie, ajungand la nivelul de 18 la suta, cel mai mic din ultimii doi ani, in timp ce noul premier, Manuel Valls, se bucura de o cota de incredere de 58 la.

Elena Basescu despre prezidentiabili: Predoiu - cu prune in gura, Ponta - tanar invechit in rele, Antonescu - raul cel mai mic

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat sambata, intr-un interviu acordat Agerpres, ca il prefera in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care vor avea loc in toamna, pe candidatul PNL Crin Antonescu, pe care il considera raul cel mai mic, spre deosebire de fostul ei coleg de partid, prezidentiabilul PDL Catalin Predoiu, despre care spune ca are prune in gura si probleme de dictie. Despre Victor Ponta, un posibil prezidentiabil al PSD, fiica presedintelui Traian Basescu crede ca acesta e un tanar invechit in rele.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Spania a devenit cel mai mare reexportator de gaze lichefiate din Europa

Chiar daca nu a produs niciodata acest combustibil, Spania a surclasat, in martie, Norvegia, devenind cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate GNL) din Europa, din cauza scaderii cererii interne provocate de criza, evolutie care a obligat companiile de utilitati sa reexporte incarcaturile, potrivit Bloomberg.

Cel mai bun trimestru pentru listari din ultimii trei ani. Cum arata top 10 in Europa?

Companiile isi reindreapta atentia catre burse dupa perioada de criza, primul trimestru din acest an marcand cea mai mare valoare si cel mai mare numar de oferte publice initiale IPO) din ultimii trei ani. Volatilitatea in scadere, dar si noile maxime.

FOTO Lazarelul - cea mai frumoasa traditie de Sambata Floriilor

Una dintre cele mai frumoase traditii care se practica in Tulcea de Sambata Floriilor este Lazarelul. Dis de dimineata, un grup de fete, imbracate in costume traditionale, colinda din casa in casa in localitatea Izvoarele povestind despre moartea lui Lazar.

Tensiunile din Ucraina au dus la favorizarea activelor de refugiu. Aurul se tranzactioneaza la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Perechea EUR/USD a deschis saptamana la 1. 3843 si se tranzactioneaza aproape de acest nivel. Readucerea in atentie a unei politici de relaxare monetara de catre BCE va pune presiune pe moneda europeana, insa este probabil ca investitorii sa astepte mai degraba actiunea din spatele anuntului verbal. In zona Europei emergente valutele CEE4 - Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia- sunt mai slabe in raport cu euro, in contextul inflamarii conflictului din Ucraina. Leul se tranzactiona la in jurul nivelului 4. 4660/EUR, se arata intr-o nota a Piraeus Bank transmisa luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )