Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

România Liberă România Liberă,
Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, marti seara, intrebata despre liderii din partid care ii. continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Viorica Dancila, avertisment pentru tradatorii din PSD: A doua zi sa mearga in partidul-foarfeca

Premierul demis Viorica Dancila a declarat sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul.

Dancila, intrebata de ce pana acum nu s-a aflat printre oameni: intrebati-l pe domnul presedinte de ce nu vine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cumparat, sambata, din piata agroalimentara din localitatea Pancota, judetul Arad, usturoi, busuioc si mere, iar la un moment dat a fost intrebata de un barbat de ce pana acum nu s-a aflat printre oameni.

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Un proiect de legislativ care a fost pus in dezbatere in Senat, prevede pensii marite incepand din anul 2020. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani sunt cei care au detinut functii de militari, politisti sau functionari publici cu statut special. Pensiile vor creste de la 1 ianuarie, insa nu pentru toti romanii. Cu .

La ce trucuri apeleaza Gheorghe Dinca in puscarie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care il pazesc

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca Gheorghe Dinca, aflat in acest moment in spatele gratiilor, apeleaza la diferite trucuri in incercarea de a fi tratat preferential. Acesta a trimis mai multe petitii in care se plange de conditiile din inchisoare si anunta ca nu mai colaboreaza cu procurorii decat daca i se indeplinesc anumite dorinte.

Viorica Dancila, intrebata daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care a iesit de la inchisoare

Viorica Dancila a fost intrebata, sambata,daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care acesta ar fi avut o invoire si ar fi iesit din Penitenciarul Rahova. Premierul demis spune ca nu a luat leg?.

Dancila, intrebata de ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Fostul prim-ministru Viorica Dancila a spus, marti seara, ca-i este foarte greu sa predea mandatul u.

Raspunsul lui Dancila, intrebata daca a discutat cu Dragnea in ziua in care acesta a iesit din inchisoare

Viorica Dancila a declarat ca nu a vorbit cu Liviu Dragneain ziua in care acesta a iesit din inchisoare, informeaza Agerpres. Nu, nu am vorbit cu domnul Dragnea, a raspuns Dancila, intrebata.

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )