Libnet.ro
UNICEF

18:15

Studiu: Familiile cu cele mai mici venituri, categoria care plateste cei mai multi bani la stat

Adevărul Adevărul,
Studiu: Familiile cu cele mai mici venituri, categoria care plateste cei mai multi bani la stat

Familiile cu cele mai mici venituri reprezinta categoria sociala care returneaza cel mai mare procent din venituri inapoi statului, pana la 45% din salariile lunare, sub forma de taxe si impozite, se arata intr-un studiu realizat in Marea Britanie, potrivit Sun Nation. continuă pe Adevărul

Cine sunt angajatii de la stat cu cele mai mari venituri

In timp ce majoritatea bugetarilor se lupta pentru salarii mai mari, exista angajati care n-au grija zilei de maine. Ba mai mult, salariile pe care acestia le primesc ar putea face invidios orice angajat de la.

Angajatii de la stat cu cele mai mari venituri. Cine e bugetarul cu venit de 100.000 de euro

Consiliile de Administratie si Adunarile Generale ale Actionarilor continua sa fie surse de bani, arata editia de maine a Jurnalului National. Vezi in materialul video de mai sus cine sunt cei care castiga.

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii. Lingvistii: Limba romana a ajuns sa fie vorbita absolut intamplator

Romanii vorbesc limba romana absolut intamplator, este de parere profesorul Nicolae Bozbici, care crede ca cele mai multe greseli de exprimare sunt facute fie din cauza necunoasterii gramaticii, fie din cauza neatentiei.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Incepand de la 1 ianuarie 2016, sanctiunile aplicate in cazul majoritatii contraventiilor se reduc pentru persoanele juridice care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mijlocii si mari, la nivelul celor aplicabile persoanelor fizice, potrivit Noului Cod de procedura fiscala, publicat in Monitorul Oficial. Vedeti mai jos o sinteza a principalelor modificari pe care noi le-am considerat a fi cele mai semnificative fata de legislatia curenta.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

Confesiunile unor femei divortate: care sunt cele mai revoltatoare lucruri pe care soacrele lor le-au spus sau le-au facut

Atunci cand ne casatorim nu ne legam viata doar de un partener, ci si de familia lui, mai exact de socrii nostri, care pot deveni o adevarata pacoste. Din pacate, de multe ori aceste probleme dintre nora si soacra nu se pot sfarsi altfel decat prin singura masura radicala posibila: divortul.

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Castele medievale, bai termale si un palat care a fost comparat cu Versailles

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Palate elegante, malurile pitoresti ale Dunarii, baile termale si castelele medievale, iata doar cateva dintre obiectivele turistice deosebite, pe care calatorii le pot descoperi in Ungaria.

Cele 4 etape ale acceptarii care iti pot schimba viata

Actul de a accepta o situatie poate transforma total starea de spirit. De cele mai multe ori sentimentele negative sunt cauzate de o atitudine de opozitie si rezistenta fata de o stare de fapt, scrie Steve Taylor, lector doctor in psihologie la Universitatea Leeds Beckett din Marea Britanie, in revista online psychologytoday. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )