Libnet.ro
UNICEF

16:15

Surse: Starea de sanatate a lui Mihai Tudose e in continuare critica. Fostul premier ar putea fi operat din nou

Adevărul Adevărul,
Surse: Starea de sanatate a lui Mihai Tudose e in continuare critica. Fostul premier ar putea fi operat din nou

Fostul premier Mihai Tudose ar putea fi supus unei noi interventii chirurgicale, dupa ce ieri a suferit un infarct acut. Desi Mihai Tudose a scris pe Facebook ca se simte bine, medicii i-ar putea implanta un nou stent, sustin surse din anturajul deputatului Pro Romania. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

Victor Ponta, detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca fostul prim-ministru Mihai Tudose, care a suferit marti un infarct miocardic, se simte bine, exprimandu-si totodata increderea ca in curand acesta se va im.

Victor Ponta, informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la vestea infarctului suferit de Tudose. Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine din.

Semnele infarctului suferit de Mihai Tudose au fost atipice

Starea de sanatate a fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct extins, este in continuare critica.

Sorina Pintea: Mihai Tudose e bine, dar nu mai doreste sa dam date despre starea lui

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca Mihai Tudose se simte bine, dar ca a fost anuntata ca acesta nu mai doreste sa fie furnizate informatii privind starea lui de sanatate.

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut. in acest moment este in afara oricarui pericol

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul C. Iliescu, in prezent starea acestuia fiind stabila. Serban.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. Diagnosticul: infarct. Medicii decid la aceasta ora daca-l opereaza

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. I s-a oprit inima de mai multe ori. Medicii i-au montat doua stenturi. Care este primul sau mesaj dupa infarct

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )