Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tanara din Romania care a cucerit Sillion Valley a mai primit o finantare de milioane de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tanara din Romania care a cucerit Sillion Valley a mai primit o finantare de milioane de dolari

Platforma de exprimare a opiniilor Knotch, fondata de romanca Anda Gansca impreuna cu prietena ei Stephanie Voftsun, a primit o noua finantare, aceasta fiind in valoare de patru milioane de dolari, potrivit site-ului CrunchBase . continuă pe Wall-Street Ro

Patru universitati din Romania, printre cele mai bune din lume

Patru universitati din Romania sunt pe lista celor mai bune 800 de universitati din lume, potrivit QS World University Rankings . Clasamentul a fost realizat dupa criteriul disciplina. Iata, deci, in ce domenii avem cele mai bune universitati in Romania.

Peste 4.500 de persoane cer salvarea ciocarliilor din Romania de vanatoare

Peste 4. 500 de persoane au semnat o petitie pentru salvarea ciocarliilor din Romania, care, potrivit mai multor ONG-uri de mediu, vor cadea prada unui adevarat macel, prin noua Lege a vanatorii, aflata in dezbatere in Parlament, informeaza Mediafax.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015: Patru universitati din Romania au intrat in top - vezi care este specializarea la care au castigat

Harvard si MIT sunt marile rivale in Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015 - ele ocupa primul loc la 21 de discipline. QS World University Rankings by Subject 2015 a analizat performantele universitatilor pe 36 de discipline-specializari. Rezultatele arata ca universitatile britanice au urcat in top. In clasament sunt si patru universitati din Romania - toate la disciplina Limbi Moderne. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament. Citeste in articol care sunt cele mai bune facultati de Computer Science, Filosofie, Matematica, Medicina, Psihologie, Stiinta Materialelor, Drept sau Media si ComunicareVezi Top 10 universitati pe fiecare dintre cele 36 de specializari analizate in clasament.

Suedia, ingrijorata de numarul tot mai mare de cersetori. Cei mai multi, din Romania si Bulgaria - sondaj

Numarul imigrantilor UE, majoritatea din Romania si Bulgaria, despre care se crede ca cersesc in aceasta tara s-a dublat fata de anul trecut, ajungand la aproximativ 4. 000 de persoane, sugereaza un nou.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala

Comisia juridica a Senatului a avizat propunerea Consiliului Consultativ al Cultelor din Romania referitoare la orele de Religie in scoala. Propunerea avizata prevede ca elevii care vor sa faca aceasta disciplina trebuie sa depuna cerere de inscriere, iar schimbarea optiunii se face tot prin cerere scrisa, relateaza Mediafax. Amintim ca Parlamentul trebuie sa puna in acord Legea Educatiei cu decizia Curtii Constitutionale, potrivit careia elevii care vor sa faca Religie sunt cei care depun cerere de inscriere.

Armata SUA modernizeaza sapte baze aeriene din Europa de Est. Doua sunt din Romania

Comandamentul european al SUA participa la modernizarea a doua baze aeriene din Romania, care sunt utilizate si de trupele americane.

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania: Sentimentul social in prezent este acela ca oricine poate fi intr-o buna zi o tinta!

Judecatoarea Gabriela Baltag , presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, isi exprima ingrijorarea fata de actiunile recente ale procurorilor, care au implementat in mentalul colectiv ideea potrivit.

Veniturile din Romania ale CME, compania-mama a Pro TV, au scazut cu trei milioane de dolari

Operatiunile din Romania ale CME, compania-mama a Pro TV, au inregistrat in primul trimestru al acestui an venituri nete de 33,52 milioane de dolari, in scadere de la 36,85 milioane de dolari in ianuarie-martie 2014.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )