Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce tari detin cele mai lungi autostrazi din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce tari detin cele mai lungi autostrazi din Europa

Germania este tara europeana cu cea mai densa retea de autostrazi, iar ideea construirii acesteia dateaza de la mijlocul anilor 1920. Prima autostrada a fost gata in 1932 si a facut legatura intre Koln si Bonn. continuă pe Wall-Street Ro

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

Bucurestiul, elogiat intr-un articol marca CNN: 9 motive pentru a vizita capitala Romaniei, una dintre cele mai promitatoare din Europa

O jurnalista CNN elogiaza Capitala Romaniei, declarandu-se impresionata de arhitectura ametitoare, combinatia fascinanta dintre nou si vechi, si enumera cateva atractii turistice de top pe care strainii le pot admira in una dintre cele mai promitatoare capitale din Uniunea Europeana.

Destinatii superbe in care turistii nu sunt vazuti cu ochi buni: care sunt cele mai neprietenoase locuri din lume si de ce

Desi pentru unii ar putea fi flatant faptul ca tot mai multi straini le viziteaza tara, exista anumite tari in care turistii nu vor avea parte intotdeauna de o primire calduroasa.

eMAG reduceri la electronice si electrocasnice. TOP cele mai atractive oferte

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Clujul, in finala galei care premiaza cele mai bune restaurate din tara

Cinci restaurante din Cluj au ajuns in etapa finala a TopHotel Awards, eveniment care premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania. Localurile clujene s-au clasat la categoriile Cel mai popular restaurant al anului si Cel mai bun restaurant cu bucatarie internationala.

Cele mai cumplite asasinate din istoria romanilor. Marii domnitori care au sfarsit in chinuri dupa tradarile suferite

Maturiile istorice consemneaza un sir lung de asasinate carora le-au cazut victime marile personalitati din trecutul romanilor. De la Burebista la Tudor Vladimirescu, o multime de personaje istorice au devenit eroi nu doar prin calitatile prin care au fost remarcati in timpul vietii, dar si prin mortile lor.

Cele mai tari bancuri cu soferi. De ce isi scoate chilotii o tanara care urca intr-un camion

Va prezentam o colectie cu 10 dintre cele mai amuzante bancuri despre soferi. Puteti sa scrieti propriile bancuri de acest gen la sectiunea de comentarii.

Red Carpet la Cannes 2017. Cele mai WOW aparitii de pana acum

Festivalul International de Film de la Cannes a debutat zilele trecute. La Premierele de film au luat parte si celebritati care au impresionat cu vestimentatiile lor elegante pe covorul rosu. Iata cele mai apreciate aparitii de pana acum.

Peste 22.100 de locuri de munca la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova si Arad

Peste 22. 100 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, urmat de judetele Prahova, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in judetele Suceava, Mehedinti si Vrancea, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )