Libnet.ro
UNICEF

20:30

TENIS Roland Garos: Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni la Paris iar Sorana Cirstea va evolua marti

România Liberă România Liberă,
TENIS Roland Garos: Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni la Paris iar Sorana Cirstea va evolua marti

Ploaia este cel mai dur adversar pana in acest moment pentru toti sportivii de la Openul parizian. Si marti competitia a fost intrerupta din cauza interperiilor astfel ca de la ora 12. 00 o serie de partide au fost intrerupte. continuă pe România Liberă

PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Editia cu numarul 115 de la Roland Garros va debuta pe 22 mai, chiar in ziua in care Novak Djokovic va implini 29 de ani. Sa fie acesta un semn, iar Nole sa rupa blestemul si sa se impuna pentru prima data pe Philippe Chatrier? Pe tabloul feminin, pe langa sperantele legate de Simona Halep, iubitorii de tenis din Romania isi vor indrepta atentia si spre Irina-Camelia Begu a aratat un tenis de buna calitate la Madrid si la Roma). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Jucatoarele de tenis Simona Halep locul 6 WTA), Sorana Cirstea locul 99), Irina-Camelia Begu locul 28) si Alexandra Dulgheru locul 129) vor evolua, luni, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

TENIS Roland Garos: Sorana Cirstea si-a aflat adversara din primul tur

Sorana Cirstea si-a aflat partenera de intrecere din primul tur la Roland Garros. Venita din calificari, sportiva noastra nu a fost extrasa la tragerea la sorti, cand celelalte reprezentante ale Romaniei si-au aflat partea de tablou.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

Romancele joaca la Roland Garros. Simona Halep face spectacol. Alexandra Dulgheru a fost eliminata

Simona Halep, favorita numarulsasejoaca in turul intai al turneului de la Roland Garroscu Nao Hibino 70 WTA). Jucatoarea din Japonia,de 21 de anim se afla pentru prima oara pe.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

Roland Garros 2016: Adrian Ungur si Simona Halep vor juca duminica

Simona Halep si Adrian Ungur vor juca duminica, in primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris. Mai sunt calificate pe tabloul principal Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )