Libnet.ro
UNICEF

21:00

Top 93 cele mai bune seriale TV

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 93 cele mai bune seriale TV

Descopera topul celor mai bine scrise seriale conform WGA . continuă pe Wall-Street Ro

Motorola Moto X+1 apare in cele mai bune imagini

Motorola Moto X+1 este asteptat in septembrie, dar pana la anuntul oficial mai e timp de cateva poze si cateva zvonuri. Evleaks, Evan Blass pe numele sau real, s-a retras din activitatea de a fi o sursa de imagini si specificatii ale noilor telefoane, dar ofera un dar al pensionarii. El prezinta cele mai bune imagini de pana acum cu Motorola Moto X+1, noul telefon al companiei care a ajuns acum la Lenovo. Dupa cum se observa mai jos, ecranul [].

webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education.

FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudistilor

Fie ca se numesc nudisti sau naturisti, persoanele care simt ca se relaxeaza pe deplin atunci cand renunta complet la haine si se bucura de comuniunea cu natura se pot refugia in resorturi de top destinate clientilor lipsiti de inhibitii.

O vacanta pentru suflet, corp si minte! Top 10 cele mai luxoase centre SPA din intreaga lume!

O vacanta la un centru spa este o experienta pe care trebuie sa o incerci macar o data, intrucat are numeroase beneficii atat asupra sanatatii, cat si din punct de vedere al frumusetii. Asadar, iata in continuare cele 10 centre spa care anul acesta au castigat competitia World Luxury Hotel Awards!.

Cele mai bune telefoane cu Windows Phone 8.1: castiga HTC One M8 prin design sau Lumia 930 prin aplicatii?

Windows Phone, cu doua telefoane de la HTC, respectiv Nokia, a ajuns sa se compare cu Android la dotari tehnice. Mai nou, HTC One M8 for Windows se remarca prin design, pe cand Lumia 930 prin aplicatii si dotarile de la Nokia. Care este mai bun? Le comparam si dam un verdict.

5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea II)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

FOTO: 5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea I)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

FOTO Cele mai bune fotografii realizate de fotojurnalisti ucisi in zone de conflict

Moartea fotoreporterului american James Foley, decapitat saptamana aceasta de militantii islamisti, readuce in memorie si amintirea altor jurnalisti care si-au pierdut viata in timp ce-si faceau datoria in Afganistan, Siria, Irak sau Liberia.

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

One M8 for Windows vs. Lumia 930: ce sa alegi dintre cele mai bune doua telefoane cu WP 8.1

Microsoft, dupa lansarea HTCOne M8 for Windows, are doua telefoane foarte bune cu Windows Phone 8. Le comparam si vedemcare este cel mai bun dintre cele doua si ce ar trebui sa alegi. HTC One M8 for Windows a fost prezentat saptamana aceasta. Vine la cateva luni dupa Lumia 930, pana acum cel mai bune smartphone cu Windows Phone 8. 1, si are o alta abordare. in infruntareaHTC One M8 for Windows vs. Nokia Lumia 930 le comparam si vedem ce [].

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )