Libnet.ro
UNICEF

17:15

Top Forbes: cei mai profitabili actori din 2014. Emma Stone a inmultit cu 61 fiecare dolar investit in ea

Adevărul Adevărul,
Top Forbes: cei mai profitabili actori din 2014. Emma Stone a inmultit cu 61 fiecare dolar investit in ea

Revista Forbes a intocmit topul celor mai profitabili actori pentru studiourile de film in anul 2014, primul loc fiind ocupat, pentru al doilea an consecutiv, de actrita americana Emma Stone. Pentru fiecare dolar pe care l-a primit, aceasta a generat in schimb 61,45 de dolari. in top zece se mai regasesc nume precum Jennifer Lawrence, George Clooney, Russel Crowe si Christian Bale. continuă pe Adevărul

Ei sunt cei mai bogati artisti din lume! Iata ce averi fabuloase au!

Madonna se afla pe locul 1 al topului celor mai bogati artisti din intreaga lume, cu o avere de 800 de milioane de dolari! Este urmata indeaproape de Dir Paul McCartney si Dr. Dre! .

Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania ocupa unul din ultimele locuri intr-un top al celor mai fericite populatii, in 65 de tari din lume, informeaza independent. co. uk, conform Mediafax.

Top Forbes: cine sunt actorii care au adus cei mai multi bani studiourilor de film in 2014

Revista Forbes a intocmit topul celor mai profitabili actori pentru studiourile de film in anul 2014, primul loc fiind ocupat, pentru al doilea an consecutiv, de actrita Emma Stone. Pentru fiecare dolar pe care l-a primit, aceasta a generat in schimb 61,45 de dolari. in top zece se mai regasesc nume precum Jennifer Lawrence, George Clooney, Russel Crowe si Christian Bale.

STUDIU: Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania se situeaza pe ultimele pozitii intr-un top in care sunt prezentate tarile in care oamenii se simt foarte fericiti, clasamentul fiind obtinut in urma unui studiu realizat in 65 de state ale lumii,.

Unul dintre cei mai bogati americani din istorie. Cum a construit Vanderbilt un imperiu naval si feroviar pornind o afacere cu 100 de dolari

In urma cu 138 de ani se stingea din viata, in casa sa din Manhattan, Cornelius Vanderbilt, cunoscut si sub numele de Commodore, unul dintre cei mai bogati americani din istorie, un mare industrias si filantrop al secolului al XIX-lea. Cu o educatie limitata, la 16 ani, Vanderbilt si-a cumparat un feribot cu 100 de dolari imprumutati de la tatal sau si a ajuns sa detina cativa ani mai tarziu cel mai mare imperiu de transport maritim din lume.

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong-un s-ar fi casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului

Sora liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului, transmite agentia sud-coreeana de stiri Yonhap, citand surse neidentificate. Kim Yo-jong si-ar fi.

Israelul recunoaste oficial conflictul din 2014 din Fasia Gaza drept razboi

Israelul a decis sa recunoasca operatiunea militara din 2014 din Fasia Gaza drept razboi, fiind prima sa confruntare cu palestinienii care primeste oficial aceasta denumire, relateaza vineri AFP.

Operatiunea militara din 2014 din Fasia Gaza, recunoscuta oficial de Israel drept razboi

Operatiunea militara din 2014 din Fasia Gaza a fost recunoscuta oficial de Israel drept razboi, informeaza AFP. Operatiunea Protective Edge din iulie-august 2014 era aproape universal denumita.

Peste 2.000 de soferi amendati in ultima zi din 2014

Peste 2. 000 de soferi au fost amendati, in ultima zi din 2014, pentru nereguli constatate in trafic de politisti, in 274 dintre cazuri fiind vorba despre depasirea limitelor legale de viteza, iar in 13, despre.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )