Libnet.ro
UNICEF

18:15

Top zece cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Top zece cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Dincolo de importanta modului individului de a se raporta la notiunile de sacru si profan, la lumea reala si cea spirituala, moartea a imbracat de-a lungul istoriei episoade pe care omenirea trebuie sa nu le mai repete. Va prezentam cateva secvente din istorie cand moartea a fost pusa, voluntar, inconstient sau siluit, in numele stiintei. continuă pe Adevărul

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

FOTO: TOP 10 cele mai frumoase interioare (retrospectiva 2013).

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate, am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Case sau apartamente, vechi si renovate sau nou construite, in stil clasic sau avangardist, criteriul principal de alegere a fost cel estetic precum si calitatea finisajelor. Dupa cum se poate observa, majoritatea interioarelor propuse pentru Top 10 au fost prezentate in diferitele editii ale revistei Caminul, specializata pe .

Top 10: cele mai utilizate nume de copii in 2013

S-ar crede ca sub efectele crizei, care tin salariile si oportunitatile de avansare pe loc, femeile vor alege sa acorde mai putina importanta locului de munca si vor face loc vietii personale. Cu toate acestea, statistica arata ca tot mai putini copii.

Cele mai avantajoase credite de nevoi personale: cat te costa sa imprumuti 10.000 de euro de la banci?

Cele mai bune credite la bancile din Romania au Dobanzi Anuale Efective DAE) care pornesc de la 10%, in cazul in care vorbim de un credit de nevoi personale, in lei, contractat pe o perioada de cinci ani. De cealalta parte, cele mai ieftine credite in.

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu.

Cele mai frumoase interioare - VIDEO Retrspectiva 2013.

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Vezi aici articol + FOTO integral.

Honduras, tara unde se petrec cele mai multe crime

In ciuda celor mai vechiculate opinii, tari precum SUA, Rusia sau chiar Mexic sunt departe de primele locuri intr-un clasament al statelor unde se petrec cele mai multe crime.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )