Libnet.ro
UNICEF

19:30

Topul celor mai asteptate filme in 2015

România Liberă România Liberă,
Topul celor mai asteptate filme in 2015

2015 va fi un an cu multe lansari cinematografice, unele dintre ele fiind extrem de asteptate de public, transmite Mediafax. in topul celor mai ravnite filme, se afla Fifty Shades of Grey si Star Wars - The Force Awakens, conform topului realizat de Business Insider. continuă pe România Liberă

VIDEO Cele mai asteptate filme din 2015

Anul 2015 se anunta a fi unul extrem de important pentru industria cinematografica, ingredientele cheie ale premierelor noului an fiind continuari cu succes garantat, legende ale Hollywoodului, supereroi si efecte speciale. Adevarul va prezinta o lista a celor mai asteptate filme.

Cele mai mici dobanzi la credite: topul celor mai ieftine imprumuturi de nevoi personale in lei

Cele mai mici dobanzi la credite. Pentru cei carora li s-au terminat resursele financiare in urma Sarbatorilor de iarna si vor sa contracteze un imprumut bancar pentru acoperirea unor cheltuieli, Adevarul prezinta topul celor mai ieftine credite de nevoi personale in lei.

Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romania se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai petrecarete tari in seara de Revelion, intrucat romanii, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina, merg la culcare cel mai tarziu in noaptea dintre ani, informeaza mirror. co. uk.

Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator sau The Hunger Games, printre cele mai asteptate filme in 2015 (VIDEO)

Cinefilii vor avea parte in 2015 de reveniri de senzatie pe marile ecrane. Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator, The Hunger Games sau Fast and Furious revin cu noi filme, in timp ce Mad Max este reluat.

Anul celor mai multe decapitari: Arabia Saudita detine un record macabru

Practicile ancestrale pot fi uneori percepute ca barbare. Tari dezvoltate din lume mai au obiceiuri cel putin stranii. Arabia Saudita a atins un record al decapitarilor pentru ultimii cinci ani in 2014.

Romantic FM, 21 de ani de existenta: Mesagerii Romantic FM le-au adus daruri celor mai fideli dintre ascultatori

Radioul cu cea mai buna muzica din spatiul fm romanesc, Romantic FM, aniverseaza azi 21 de ani de la prima melodie difuzata in eter. in cei 21 de ani de existenta a reusit sa se consolideze ca un brand.

Ce urmeaza in serviciile medicale private: tranzactiile sunt asteptate in 2015

Principalii operatori de servicii medicale private din Romania vor continua si in 2015 investitiile in extinderea cu noi clinici si diversificarea serviciilor, intr-o piata care creste in medie cu 8-10% anual si in care s-ar putea incheia mai multe.

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai.

Top cele mai bine imbracate vedete din 2014 Galerie foto

In fiecare an, Vanity Fair face topul celor mai bine imbracate celebritati. Topul este facut in urma voturilor cititorilor si editorilor publicatiei. Cum mai sunt cateva ore pana la finalul anului este timpul pentru a.

Top Forbes: cei mai profitabili actori din 2014. Emma Stone a inmultit cu 61 fiecare dolar investit in ea

Revista Forbes a intocmit topul celor mai profitabili actori pentru studiourile de film in anul 2014, primul loc fiind ocupat, pentru al doilea an consecutiv, de actrita americana Emma Stone. Pentru fiecare dolar pe care l-a primit, aceasta a generat in schimb 61,45 de dolari. in top zece se mai regasesc nume precum Jennifer Lawrence, George Clooney, Russel Crowe si Christian Bale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )