Libnet.ro
UNICEF

22:00

Topul celor mai banoase meserii din acest an, cu cresteri de peste 1.000 de lei fata de 2019

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai banoase meserii din acest an, cu cresteri de peste 1.000 de lei fata de 2019

In ciuda pandemiei, care a lovit majoritatea ramurilor economice, exista o serie de domenii in care angajatii au castigat mult mai bine decat in anii trecuti, chiar si cu 1. 000 de lei in plus fata de anul 2019. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

FCSB, singura echipa in topul UEFA al celor mai bune echipe din istoria Champions League

UEFA a intocmit la final de 2020 o ierarhie a celor mai bune echipe din toata istoria Champions League, competitie care a preluat din mers statistica Cupei Campionilor Europeni.

Bucurestiul revine pe prima pozitie in topul noilor infectari. Topul celor mai afectate judete

Capitala a revenit pe prima pozitie a topului zonelor cu unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi 181 potrivit raportului GCS de duminica), dupa ce sambata fusese depasit doar de judetul Ilfov. Pe locul 2 este judetul Cluj cu 169 de cazuri noi), iar pe locul 3 se afla judetus Galati 143 noi imbolnaviri COVID-19).

Secretul celor mai sanatoase icre. Nu trebuie sa faci aceasta greseala extrem de comuna

Macar odata in viata fiecare dintre noi a mancat icre, sau caviar, cum i se mai spune. Stim cu totii cat de delicioase sunt icrele. Dar sitati ca au si beneficii pentru sanatatea noastra ? Nutritionistii ne recomanda sa mancam icre, nu exagerat, si ne invata cum sa pregatim cele mai sanatoase icre. Icrele, un .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun

Ana Iorga a explicat vineri, la Pe cuvant, de unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun de la noi, sarmalele si cozonacul.

Ilfov are cea mai mare incidenta din tara, 5,95. Judetele Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Capitala sunt si ele peste pragul de 3 (FOTO)

Ilfov are mai mare incidenta inregistrata la 14 zile, 5,95, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, si este urmat din acest punct de vedere de Municipiul Bucuresti 4,27) si.

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica .

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara. in intervalul.

O noua expeditie pentru alpinistul Alex Gavan. Spera sa escaladeze al doilea cel mai mare varf din lume, fara oxigen suplimentar Am pornit intr-o mare calatorie a sufletului

Unul dintre cei mai apreciati alpinisti din Europa, Alex Gavan, s-a aventurat intr-o noua expeditie, sperand sa fie primul roman care escaladeaza, in sezonul de iarna, fara oxigen suplimentar, varful K2 di.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )