Libnet.ro
UNICEF

13:45

Topul celor mai bogate comune din Romania. Cat au incasat anul trecut la buget unitatile administrative din mediul rural

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogate comune din Romania. Cat au incasat anul trecut la buget unitatile administrative din mediul rural

Veniturile totale la bugetele comunelor din Romania au atins in 2018 valoarea de 17,57 miliarde de lei, in scadere fata de anul anterior cand s-au ridicat la valoarea de 19,50 miliarde lei. continuă pe Adevărul

Clujul, inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa

Cluj-Napoca a fost inclus, de CNN, in topul celor mai frumoase 20 de orase din Europa, care nu sunt sufocate de turisti. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Al.

Perchezitii intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Este cauat un camatar acuzat si de santaj si amenintari

Politistii din Campina fac perchezitii, miercuri 7 august, pe raza judetului Prahova, la locuinta unei persoane banuite de camatarie, santaj si amenintare.

Topul celor mai longevivi lideri politici. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Ion Iliescu este cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi lideri din politica romanesca, dar ce loc ocupa acesta in sefia liderilor de pe tot globul? Aproximativ 100 de personalitati din toata lumea sunt alaturi de Iliescu in topul unei istorii stufoase in sefia de stat si de guvern. Iata topul celor mai nedespartiti oameni .

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

Forbes: Simona Halep, locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine platite sportive ale lumii, dat publicitatii de revista americana Forbes, in care prima pozitie este ocupata de americanca Serena Williams.

Halep ocupa locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine p.

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

Se mai iNCHIDE O FABRICA din Romania. SUTE DE ANGAJATI RAMAN SOMERI

Compania CIECH Soda Romania, care detine fabrica de soda de la Govora - singura fabrica de acest tip din Romania - anunta demararea, din 18 septembrie, a procesului de oprire a productiei la aceasta.

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

PrimarulDaniel Baluta a promis vineri intr-o conferinta de presa ca cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Ca.

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

Cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Capitalei, a promis vineri, intr-o conferinta de presa, primarul sectorului 4, Daniel Baluta. El sustine ca lucrarile ar urma sa inceapa cel tarziu pe data de 15 octombrie, termenul de finalizare fiind de 3 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )