Libnet.ro
UNICEF

21:00

Topul celor mai profitabile firme din Galati. 25 dintre ele au scos profituri de peste un milion de euro in 2015

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai profitabile firme din Galati. 25 dintre ele au scos profituri de peste un milion de euro in 2015

Firma Arcada Company este performera topului, cu un profit de 14,2 milioane de euro. Este urmata de retailerul Arabesque, cu un profit de 13,1 milioane de euro si de firma de reciclare Phoenix Slag Services, cu 7,1 milioane de euro. in top se regasesc si numeroase firme ale caror performante sunt controversate, dat fiind ca au monopol in relatia cu clientii sau sunt abonate la banii publici. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile. Jimmy Page, pe primul loc: Nu cred ca e cel mai bun, am altele pe care le prefer VIDEO

Revista Classic Rock a intocmit topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, primul loc fiind detinut de Jimmy Page cu debutul piesei Stairway To Heaven.

El este primul marcator roman la Cupa Mondiala si are un gol in Top 10 al celor mai rapide goluri din istorie

Romania a participat la Cupa Mondiala 1930, prima editie a unui turneu final de fotbal, si a marcat un gol in minutul 1 al primul sau meci. Acesta a ramas si acum in Top 10 al celor mai rapide goluri din istoria mondialului.

Bill Gates, primul si anul acesta in topul Forbes al celor mai bogati americani

Topul celor mai bogati oameni din SUA este dominat, si anul acesta, de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a carui avere a crescut, potrivit Forbes, de la 76 pana la 81 miliarde de dolari. in schimb, pentru prima data in ultimii 16 ani investitorul Warren Buffett nu mai ocupa pozitia locul doi. in locul lui Buffett se afla fondatorul site-ului de vanzari online Amazon, Jeff Bezos, a carui avere este estimata la 67 miliarde de dolari.

Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Sondajul anual realizat de Interbrands plaseaza inca o data Apple pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri din lume. Apple nu mai e ce-a fost. Apple nu mai inoveaza produsele. Apple are nevoie de Steve Jobs. Astfel de replici sunt auzite in fiecare an, dar compania reuseste inca o data sa obtina primul [].

Obiceiuri care pot scurta o relatie: lista celor mai respingatoare gesturi ale partenerilor

Doi psihoterapeuti au realizat topul celor mai neatractive obiceiuri care pot scurta durata unei relatii. E usor sa ne dam seama ce atrage persoana de langa noi, dar trebuie sa fim constienti ca exista gesture care ne pot face respingatori.

Rihanna, cea mai socanta aparitie din acest an

Rihanna a oferit cea mai socanta aparitie din acest an. Artista a fost fotografiata avand un look surprinzator: poarta coafura rasta, podoaba capilara ajungandu-i pana la nivelul coapselor.

Perchezitii la sediile unor firme din domeniul constructiilor si publicitatii

Ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au descins, azi dimineata, la locuintele unor persoane si sediile unor firme din domeniul constructiilor si publicitatii, pentru perchezitii ce vizeaza infractiuni de evaziune fiscala si spalare a banilor, cu un prejudiciu de aproximativ un milion de lei, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) publicat pe site-ul institutiei.

Autostrada Deva Lugoj va fi realizata integral pana la sfarsitul anului 2017, potrivit celor mai optimiste planuri

Abia la sfarsitul anului viitor soferii vor putea folosi integral autostrada Lugoj Deva, in lungime totala de circa 100 de kilometri, potrivit celor mai recente informatii oferite de directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Catalin Homor.

Merkel se redreseaza in sondaje, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Popularitatea cancelarului german, Angela Merkel, incepe sa se redreseaza, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani.

Ministrul Transporturilor s-a intalnit cu mai multi primari din N-V tarii

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a efectuat astazi, 06. 2016, o vizita de lucru in zona judetului Bihor, impreuna cu directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Catalin Homor. Ministrul s-a intalnit cu primarii mai multor localitati din zona precum Stei si Alesd), cu primarii Municipiilor Oradea si Satu Mare, dar si cu o serie de constructori, pentru a discuta demararea proiectelor din nord - vestul tarii, potrivit unui comunicat al institutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )